HAHAHA...buna treaba..inseamna ca niciodata nu ar fi putut Codrin sa ne ajunga...

Cum explicati atunci ca simbata noaptea,sau mai precis duminica dimineata Codrin ne ajunsese dupa o diferenta de 100 de voturi?
Sa nu mai zic de week-endul trecut cind in citeva zile ati recuperat 300...hahaha NU STIU CINE E MAI TRISOR!!!!
Intr-adevar duminica asta s-a votat mult la noi...dar asta din cauza ca am dat zeci de telefoane si multi ne-au ajutat ...din fericire 
Nu cred ca e cazul sa veniti aici si sa boicotati...

Am doi preferati:PATRICIA si CODRIN.Voi trisati se vede cu ochiul liber.Nimeni n-ar sta sa voteze doar pe alexandru cum spuneti ca ati primit multe voturi in week-end.Le-ati furat de la altii si asa aveti insomnii.
VOTATI-L PE CODRIN::clap_hands::

Editat ultima oarã de duduiata (2007-10-29 15:43:41)
duduiata a scris:
Am doi preferati:PATRICIA si CODRIN.Voi trisati se vede cu ochiul liber.Nimeni n-ar sta sa voteze doar pe alexandru cum spuneti ca ati primit multe voturi in week-end.Le-ati furat de la altii si asa aveti insomnii.
Votati-l pe CODRIN::clap_hands::
m_cori75 a scris:
HAHAHA...buna treaba..inseamna ca niciodata nu ar fi putut Codrin sa ne ajunga...
Cum explicati atunci ca simbata noaptea,sau mai precis duminica dimineata Codrin ne ajunsese dupa o diferenta de 100 de voturi?
Sa nu mai zic de week-endul trecut cind in citeva zile ati recuperat 300...hahaha NU STIU CINE E MAI TRISOR!!!!
Intr-adevar duminica asta s-a votat mult la noi...dar asta din cauza ca am dat zeci de telefoane si multi ne-au ajutat ...din fericire
Nu cred ca e cazul sa veniti aici si sa boicotati...
Nu stiu de ce te miri... nu stii ca "hotul striga "hotii!" 
DJ a scris:
m_cori75 a scris:
Nu cred ca e cazul sa veniti aici si sa boicotati...Nu stiu de ce te miri... nu stii ca "hotul striga "hotii!"
Si ce am votat corect.
...Voi trisati se vede cu ochiul liber....Le-ati furat de la altii si asa aveti insomnii...
Am si eu o rugaminte: daca se tot sustine ca se triseaza, sa mi se spuna si mie CUM SE TRISEAZA?
Am petrecut luni intregi luptandu-ne cu voturile incorecte, iar sistemul actual de votare nu mai permite votarea incorecta.
Deci: daca se poate trisa, vreau si eu sa stiu CUM?
SE STIE FOARTE BINE CUM!NU TREBUIE SA SPUN EU.MAI BINE S-AR VERIFICA PENTRU A SE VEDEA CARE ESTE CORECT.IMI PASTREZ ACEEASI ADMIRATIE PENTRU CODRIN SI PATRICIA.SUCEES COPII!!!! VOTATI CODRIN!VOTATI PATRICIA!

![]()
Nu mai ai curaj sa dai ochi cu mine.Nu?
Propun sa lasi impunsaturile deoparte si sa-ti votezi doar favoritii, fara a mai acuza pe altii ca triseaza. O sa se vada la sfirsit cine a cistigat corect. ![]()
Noi si asa nu te mai atacam .Ha ha ha....stai nopti intregi ca .....

duduiata a scris:
Nu mai ai curaj sa dai ochi cu mine.Nu?
Nu,nu e vorba de curaj.Daca te referi la Bogdan,sa sti ca e o persoana ocupata pentru ca,vezi tu,site-ul asta mai are si rubrici in afara de concursul BB Star iar Forumul,la fel e plin de subiecte dragute si interesante unde lumea comunica.Pacat ca unii nu au nici macar curiozitatea sa vada ce e dincolo de concursul asta care a starnit si continua sa starneasca atatea polemici...
Duduiata si eu o sustin pe Patricia,dar de aici si pana la a intra pe forum numai pentru a da cu pietre in concurenta ...
Hai si pe la alte subiecte sa ne cunosti,daca vrei ![]()
daniela2007 a scris:
Duduiata si eu o sustin pe Patricia,dar de aici si pana la a intra pe forum numai pentru a da cu pietre in concurenta ...
Hai si pe la alte subiecte sa ne cunosti,daca vrei
OK intra la ora 16 pe hai sa ne cunoastem la o rubrica.
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |