Bravo Mamoaie , ai facut-o si de data asta
. Sa creasca mare , acolo in burtica , si sanatos . Abia astept sa-l cunosc . 
Sarcina usoara si nastere usoara 
Sarcina cat mai usoara, mamoaia, si sa ne mai spui cum merge! Sa ai un bb frumos si sanatos si speram sa-l vedem si noi la timpul potrivit
elena80 - fetita ta este foarte frumoasa. Am vazut-o si la "cele mai frumoase poze ale bebelusului nostru". Frumoasa foc.
Te mai asteptam cu poze.
mamoaia - sarcina usoara in continuare si nastere usoara. Ma bucur ca iti este mai bine cu sarcina acum. Dar in cate luni esti.. Ca sarcina ta a crescvut odata cu copii nostri
dar nu mai retin in cate luni erai in noiembrie. Numai bine iti dorim noi, fetele de pe net. Si sa ne tii la curent. 
alinutza81- Multumesc
Ro- mi-am dorit si imi doresc un copil sanatos 
Brotacel - sunt in luna a cincea la sfarsit
multumesc la toate "fetele de pe net" 

multumesc brotacel si tie mamoaia sarcina usoara si bebe sanatos!
Si voi feteleor aveti niste scumpi ingerasi!
Buna ziua,,si eu sunt o viitoare mamica,sunt in primele trei luni si ma simt teribil de rau.Nu mai fac fata greturilor.Se spune ca daca ai greturi faci fata...Va doresc numai bine tuturor.
Nu mai sunt viitoare mamici???Tare mi-ar fi placut sa conversez cu cineva in situatia mea.....
Ba da Anna Maria, mai sunt gravidutze pe aici la noi
insa probabil nu s-au sculat 
noi suntem mai active in jurul orei 10 ai sa vezi, probabil piticii nostri atunci sunt ocupati sau isi fac somnul de "frumusete" 
Buna Oana.Mersi pentru raspuns.Eu nu pot sa dorm,de o sapt ma trezesc de la 6 si numai greturi toata ziua.Nu mai stiu ce sa fac
Sa-ti traiasca e scumpa,e dulcica..sa fie sanatoasa.Si acum iar esti insarcinata?
Banuiesc ca sunt cumplite (nu stiu) dar incearca sa fii optimista, sa-ti spui ca e cam timpul sa inceteze greturile si sa inceapa partea si mai frumoasa a graviditatii, cand o sa-ti simti puiul (momente unice de altfel) cand o sa-i vezi dezvoltarea la eco....sunt putinele sfaturi ce ti le pot da, deoarece nu am avut greturi si nu stiu cum e
insa stiu ca un moral ridica ajuta f mult
pupici tie si burticii tale xxx
nu, nu sunt insa m-am gandit sa-ti raspund ca asa e frumos
imi mai doresc un pitic insa mai trebuie sa astept un pic (macar 1 an) deoarece am facut cezariana, si se zice ca e bine sa treaca 2 ani intre sarcini
Oana...Iti doresc numai bine.Eu nu pot sa-ti dau sfaturi in acceasta privinta cred ca as avea mult mai multe de invatat de la tine.Tu esti deja mamica.Si ma bucur pentru tine.E frumos ca nu ai avut greturi,,,,Credema e tare greu sa te trezesti si sa adormi in greturi si tot asa sa incerci sa te alimentezi.Nu iau medicamente,incerc sa rezist,dupa cum se zice mai am 3 saptamini,sper.
Ana Maria - iti doresc/dorim o sarcina usoara. Nu iti fa probleme de varsta, eu am nascut la 32 de ani. Nu vreau sa iti spun ca am nascut putin mai greu caci nu as vrea sa te sperii. Upsss.. tocmai mi-a scapat; insa eu am avut colul uterin mai ingust si un edem care impiedica putin copilul sa iasa si a trebuit eu sa ma fortez mai mult. Dar a trecut, am o frumusete de baiat acum care s-a facut puslama la 9 luni. 
O sa fie bine, ai sa vezi 
Du-te la ..bebe in burtica si ai sa gasesti acolo poate unele raspunsuri.
botacel....mersi pt incurajare.Nu virsta ma sperie ci greturile,nu-mi dau pace iar ma simt tare slabita fara pofta de mincare.Iar despre BROTACELUL tau e frumos foc,sa-ti traiasca,sa fie sanatos.
Mersi Oana,Eu iau acid folic si materna deja dar credema nu ma ajuta.Insa greturile m-au ajutat sa renunt la fumat si asta-i bine.
-seara pune-ti pe noptiera biscuiti sarati.saratura diminueaza greturile.
-cand te trezesti,nu sari din pat.misca-te inceeeeeeet de tot,sa dureze 5 min faza asta.cu cat te dai mai brusc jos din pat,cu ata iti va fi mai rau
-mananca putin si des
Buna Anna Maria.Nu vreau sa te sperii dar faptul ca ai greturi chiar si seara poate fi semn de tensiune mare . Daca nu ti-ai verificat recent tensiunea fa-o cat de carand.Dupa 30 de ani este posibil ca in timpul sarcinii sa apara tensiunea de sarcina.Eu asa am patit la a doua sarcina si mi-a fost rau 9 luni de dimineata pana seara. Imediat dupa ce am nascut tensiunea mea a scazut la valori normale.Sper din tot sufletul ca in cazul tau sa nu fie tensiunea vinovata dar nu strica sa verifici.
Anna Maria a scris:
Oana...Iti doresc numai bine.Eu nu pot sa-ti dau sfaturi in acceasta privinta cred ca as avea mult mai multe de invatat de la tine.Tu esti deja mamica.Si ma bucur pentru tine.E frumos ca nu ai avut greturi,,,,Credema e tare greu sa te trezesti si sa adormi in greturi si tot asa sa incerci sa te alimentezi.Nu iau medicamente,incerc sa rezist,dupa cum se zice mai am 3 saptamini,sper.
Vrei sa spui ca mai ai 3 saptamani pana nasti? SAu mai ai 3 saptamani pana scapi de greturi? Ca pe la 4 luni ar trebui sa inceteze greturile... La mine asa a fost, si eu aveam greturi de dimineata pana seara, apoi au urmat cele 3 luni de saricna frumoase, fara probleme, nimic. Aia e perioada cea mai frumoasa a sarcinii, intre 3 si 7 luni. Sarcina usoara in continuare si rabdare, ai sa vezi ca merita!
Anna Maria a scris:
Buna ziua,,si eu sunt o viitoare mamica,sunt in primele trei luni si ma simt teribil de rau.Nu mai fac fata greturilor.Se spune ca daca ai greturi faci fata...Va doresc numai bine tuturor.
este in primele 3 luni Natalia 
eu nu am avut greturi la nici unul.nu stiu cat de adevarat este.oricum,indiferent ce va fi,cred ca e mai important sa nu ai probleme cu el.
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |