Mara si Patricia sunteti niste printese frumoase .Pupacim fetite frumoase 
Editat ultima oarã de daniela2007 (2007-10-22 15:19:13)
La taiatul motului:nu vreu si gata...
,am luat din tavita termometrul,foarfecele si cheile de la masina ,ptr ca asa am vrut eu ,mami vroia poate altceva...de suflat in tort iarasi nu vreau cu toate ca de ziua mea ,joi am suflat (azi fiind duminica asa au facut petrecerea ),
,nici coif nu vreau
,...of sa ma odihnesc un pic la mama in brate..
oana,superbe tortuletele!
Mi-a placut mult si "turta"..foarte aratoasa! La noi nu se practica ruptul turtei la fetite..se face la fel ca la baietei-doar taiat de mot.A ales fardurile sa fie mereu frumoasa si cheile de la masina sa fie independenta,sa nu o conduca nimeni
Banii vin ei oaricum..iar cartea..hm..cu asa parinti destepti nici nu incape vorba sa nu-i sclipeasca mintea 
Patricia,ai avut o petrecere minunata! Se vede de departe ce mult te iubeste mami si ca ar face orice sa-si stie printesica fericita
Imi place foarte mult cand se aduna toata familia pentru astfel de evenimente 
Doina,si edi a fost la fel la prima sa aniversare
Tot mofturici,nu voia nici coif,nici baloane,nici tort..sa nu mai spun de concertul facut la taiatul motului
Pupam frumosul!! 
Venim si noi cu cateva poze de la primul anisor, care l-am sarbatorit sambata

Mai revenit si cu cele de la taiatul motului si de la tort
Sa cresti mare pui frumos ! Iti dorim tot binele din lume si mult noroc in viata!
Mmm,ce de bunatati ai facut tu acolo,Rebeka,ce bine arata! Iar tortuletul e superb si cred ca a fost delicios.Micuta ta e o dulceata,ca o printesa in miniatura cu rochita ei ! O pupam pe obrajorii bucalati iar tie (si mamei tale) felicitari pentru petrecerea reusita 
La multi ani, puiut dulce!
Rebeka, mai ca m-as servi din monitor, la ce bine arata tortul si mancarea!
La multi ani Delia! 

Esti frumoasa si eleganta ca intotdeauna
!Cat despre tort si mancare imi lasa gura apa cat de bine arata 
Editat ultima oarã de daniela2007 (2007-11-07 16:02:10)

LA MULTI ANI!!! DELIUTA...esti asa de dulce.. 
Noi iti dorim sa ai parte numai de fericire si bucurii in viata,sa cresti mare si cumintica si sa-i bucuri pe parintii tai. 
Pupici de la Alexandru 
Ai avut o petrecere pe cinste!...si un
superrrrrrrrrr

LA MULTI ANI DELIA! 
SA CRESTI MARE SI SANATOASA, SA AI NOROC IN VIATA, SA IUBESTI SI SA FII IUBITA. SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII IN VIATA. PUPICI MULTI DE LA ALEX SI SOFIA. 
![]()
![]()
![]()
SI PENTRU MAMI, O FEMEIE DEOSEBITA...

La multi ani,Delia!

Iti dorim multa sanatate,multe clipe frumoase alaturi de familie ,sa continui sa o ajuti pe mamica ta la bucatarie 
Ai o mica printesa la ziua ta,cocheta ca de obicei si din poze se pare ca ai avut parte de o petrecere frumoasa.Tortul m-a dat gata,ca si mas aceea mare plina de bunatati 
Multumesc de urari fetelor, sunteti niste dragute, ca de obicei. Un pupic dulce de la Delia pentru voi.
La multi ani Deliuta!!!

Ce petrece frumoasa ai avut scumpico

Rebeka,ce de bunatati vad acolo
si ce tortulet superrr 
Pupici multi pentru Deliuta!!!
Va pun si niste poze de la tort, ca sa vedeti in ce hal a putut sa se mazgaleasca si ce suparata a fost cand nu am mai lasat-o sa pape din el.
A inceput cu un degetel
Apoi cand i-a dat de gust, papa cu amandoua manutele
Pana a ajuns in faza de mic purcel
Si aici cand am increcat sa o dezlipim de tort 
I-am taiat si motul, chiar daca la noi nu este obiceiul acesta, noi ne-am gandit ca ar fi frumos. Am pus-o si sa aleaga de pe tava. Prima data a luat fardurile. apoi portofelul cu bani pe care i l-a dat lui Papi, iar apoi pixul. 
Astept interpretari
Bravo, Deliuta, ai ales de pe tava ce era mai important

Foarte frumos tortul si sunt sigura ca a fost si tare bun!!!!!

Bravo ,Delia pentru alegerile facute.
Dupa ce am citit ce ai ales mi-a venit in minte:frumoasa,cocheta(farduri),desteapta(pix) si banii nu o intereseaza.Super!!! Asta e interpretarea mea 
Sa stii Deliuta ca si eu plangeam daca ma lua cineva de langa un tort asa apetisant 
.Eu zic ca o sa fie cocheta -la cum o imbraca mami de pe acum nici nu e de mirare- si desteapta.Iar partea financiara e treaba barbatilor sa o asigure 
DELIA, FRUMOASA ESTI DEJA.
DECI MAI TREBUIE SA FI COCHETA, DESTEAPTA SI SA AI UN BARBAT CU BANI. SI SE PARE CA ASA O SA FIE. 
![]()
Delia ti-a facut mami cu tati o zi superba, tu esti un copil minunat, la tort ai fost fantastica, multi pupici ptr tine
, ptr ca esti o fetita tare dulce si frumoasa.
Cat despre interpretari sunt intru totul de acord cu Daniela, tu vei fi frumoasa si desteapta, dar banii mai lasa-i in grija barbatului 
Deliuta esti tare dulce la tort...cred si eu ca te-ai suparat..tu ai fi mincat tot tortul...hahaha...e mai bun decit mincarica ta 
Cum spun fetele...mai bine nici ca puteai sa alegi 
Pupici de la Alexandru 

Punem si noi poze de la ANIVERSAREA UNUI ANISOR AL LUI ALEXANDRU:

Masa:

TORTUL:
si taierea motului:
a ales de pe tavita:o masinuta de jucarie,cheile de la BMW si niste banuti..cam marunti ce-i drept... 

iar aici o parte din invitatii cei mici....
si a doua zi..cind a inceput sa desfaca pachete..cu verisorul...hahaha

La multi ani,Alexandru!
Noi am ajuns mai tarziu,dar avem motiv.
Iti dorim tot binele din lumea,sa fii sanatos si sa ai parte numai de fericire si noroc in viata.
Mami si tati ti-au facut o petrecere foarte frumoasa,au fost multi copii si te-ai distrat grozav.
Daca stau sa ma gandesc dupa ceea ce ai ales:masina si bani se pare ca vor sta fetele la coada ca frumos esti. 
Pupici de la noi,Mathias si Carmen
Super petrecerea ta Alexandru
Esti tare elegant in costumasul ala
Mi-a placut tot:si tort,si bunataturile de pe masa si copilasii invitati..tot
Pupici de la noi 
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |