multzam fain, am o doctoritza super!!
singura nedumerire, e ca luna trecuta cand am fost la control (asa, de rutina) am intrebat-o unde as naste eu cu ea si nu mi-a zis.. 
ma tine in suspans, dar am incredere in ea, e buna!!
sarutmana de urari! sa iti traiasca printzishorul!!
vreau si eu!!!
pup
Kid eu am nascut la Bucur care nu e cine stie ce in privinta amenajarilor; conteaza mult medicul si cuvantul care il are el de spus. Eu am fost la cabinetul partic al doctoritei mele, insa cand am nascut m-a intrebat daca vreau sa stau singura in camera sau cu cineva...a avut grija de mine ( e sefa sectiei) si le-a atentionat si pe asistente si pe asistenta sefa. Important ca bebe sa se nasca sanatos!
da, te cred ca cel mai important e bebelu'
ideea e ca orice doctor poate fi gasit pe net la vreun spital/maternitate numai a mea nu. ea are vreo 3 cabinete intre care se imparte si abia astept sa vad daca o sa-mi spuna ce si cum joi (atunci sper sa ajung la ea).
Sper din tot sufletul sa ne aduci joi vesti bune si sigure. ![]()
Mama da ce doctora ocupata ai? 
Nu vad nici un motiv poentru care sa nu iti spuna spitalul! doar daca nu lucreaza la nici unul si are mai multe cu care "colaboreaza intr-un fel sau altul; insitsa sa iti spuna- esti cu totul indreptatita sa stii.
Referitor la dr- asa e, conteaza foarte mult dar am auzit multe cazuri in care nasterea s-a declansat cand dr nu era disponibil (concediu, baterie descarcata la telefon nopatea - sanchi - samd) si femeia respectiva a trebuit sa nasca cu dr care era de garda..deci..atentie ca nu e chiar asa cum visam noi.
Dupa nici nu mai conteaza- ii iei boii de la bicicleta, ce poti sa faci? Eu, dupa ce am patit as sufla si in iaurt..
Scuze se vor gas! nu toti dr sunt dispusi sa fie prezenti oricand ti se declanseaza nasterea dar nu ar recunoaste asta niciunul ca nu sunt fraieri- pe dr ii intereseaza sa te aiba pacient pe parcursul sarcinii- la fiecare consult platesti consultatie, eu stiu ce analize si echo (mare parte ar trebui sa le ai gratis)- viitoarea mamica, de bucurie ca va avea un copil accepat pt ca vrea sa fie bine , face eforturi financiare saAM
Eram sigura ca o sa stau 3 zile in spital la nastere si am stat cateva luni intr-un spital odios- dr nu putea fi cu mine mereu- sigur ca mi-a dat o rezerva dar cu singe pe pereti ca asa erau rezervele la acest spital CARITAS! sa nu mai aud de el in viata mea..Sigru ca asistentele stiau ca sunt pila ei si erau dragute dar infirmierelor nu le pasa cand spalau pe jos la 5 dimineata si imi lasau usa deschisa si lumina in ochi daca nu le dadeam ceva mereu (si ale naibii se schimbau tot timpul- mereu m-am intrebat cum fac asta- cred ca schimbau culoarele astefl incat ele sa culeaga cat mai multe spagi de la fiecare pacienta); cand stai cu lunile intr-un spital si mai esti si lipita de pat si cu perfuzii in maini situatia se schimba radical; nu iti permiti sa stai cu sacul de bani si sa le mai dai inca cate un salariu fiecareia..
Si NU am crezut o clipa a se va intampla asa - abia din luna a 4 a am stiut ca e groasa ..pana atunci tot visam ca eu mai mult de 3 zila nu am ce face in spital.
Sigur ca dr a avut grija sa nasc cu ea dar stiti cum, programand cezariana cu o saptamana mai devreme pt ca venea Pastele si pleca din Bucuresti (am nascut pe 22 aprilie); am aflat eu mai tarziu multe detalii dar atunci nu am ales eu....si stiti ce dr buna e? culmea e ca am mai fost la ea pt ca e un dr foaret bun altfel ( ca pregatire, experienta samd)...
succes si iti doresc sa nu fie nevoie sa stai in spital dar nici sa fii complet nepregatita daca se intampla sa fie nevoie..
dania
Medicul meu gineco e dr Constantinescu Camelia de la Bucur, o doamna in adevaratul sens al cuvantului si un medic f bun . Am ajuns la ea din intamplare la prima sarcina pe care am avut-o si la care bebe a murit. Eram "monitorizata" de dr Conci, recomandat ca f bun, dar f aglomerat si care pt mine nu a fost bun deoarece n-a acordat atentie unei preeclampsii evidente..nu mai intru in amanunte. Cert e ca nr de tel al lui nu-l aveam iar cand s-a declansat nasterea salvarea m-a dus la maternitatea de care apartineam, iar dr. Constantinescu era atunci de garda. Asa ne-am cunoscut..nu pot sa spun decat ca au fost momente grele, am avut tensiune peste 22 in timpul nasterii, mi-am pierdut cunostinta ( sau coma ca nu mi-a zis exact)iar sotului i s-a spus ca "bebe e mort si ca incearca sa ma salveze pe mine". Am ramas pacienta ei, nr de mobil l-am avut de la inceput si puteam sa o caut oricand ( ma refer cat am fost gravida), pe Claudia am nascut-o cu ea, insa la Mara s-a nimerit sa fie in concediu insa m-a lasat pe maini bune ( mi-a prezentat-o pe dr inainte de a pleca si i-a spus pe scurt istoricul). N-am ce-i reprosa din punct de vedere profesional, e foarte deschisa la discutii iti explica daca ii ceri amamnunte, nu se grabeste sa te puna pe masa, sa te consulte ,sa incaseze banu' si apoi pa!
salutare, dragutelor!!
se pare ca tocmai joia viitoare merg la doc. vine pastele si o sa fie abia de miercuri disponibila, iar azi este oricum prea mic (cica) bb. ce vreau eu sa va intreb este legat de calculul sarcinii. la mine UM a fost pe 14.02, iar data (pe care o cred si simt eu a) conceptiei 11.03. mi se pare cam ciudat sa spun ca are bb 7 sapt, daca el are doar vreo 3 si un pic. dna doctor mi-a zis la telefon tot asa: ca ar avea bb 2-3 sapt. si sapt viit sa ma duc la ea sa ma vada.
ce parere aveti?
vreau sa dau vestea cea mare parintilor si socrilor de iepuras (e si ziua mamei-soacre, ar fi un cadou frumos!), dar or sa ma intrebe si ei cam in cate saptamani... ce sa le zic (aproximativ, dar de la 3 al 7 sapt e ceva)
va pup!
da, asa e kid_sim pare ciudat sa spui ca are 7 saptamani pt ca nu are...dar asa se calculeaza de la ultima menstra...
Pe prima pagina a site-uli poti sa-ti calculezi data probabila a nasterii...ar fi miercuri 28 noiembrie 2007
Sa-mi spui si cati ani ai si luna de conceptie..sa incerc sa dau un pronostic de sex 
misha81 a scris:
da, asa e kid_sim pare ciudat sa spui ca are 7 saptamani pt ca nu are...dar asa se calculeaza de la ultima menstra...
Pe prima pagina a site-uli poti sa-ti calculezi data probabila a nasterii...ar fi miercuri 28 noiembrie 2007
Sa-mi spui si cati ani ai si luna de conceptie..sa incerc sa dau un pronostic de sex
misha esti o scumpa!
am facut deja toate calculele.. mai fa-le si tu, poate iti da mai bine 
am 26 de ani (fac 27 in sept), luna conceptiei zic martie, ziua 11, si iese baiat, Doamne ajuta!!! (mai ciudat la mine, uite in ult 6 luni a fost ciclu intre 32-38 zile) dar cred ca in decembrie voi naste, sper macar sa "prind" anu asta, dar as prefera un sagetator de noiembrie
), hai ca sunt culmea!..
)
Editat ultima oarã de kid_sim (2007-04-05 09:53:18)
misha81 a scris:
tot baietel http://i95.photobucket.com/albums/l156/ … _5_191.gifiese si in calculele mele
oh, cat sper sa ai dreptate! sa fie sanatos!
merci mult misha.
ps: abia astept sa aflu cat are, de fapt si cand o sa apara pe lume!
kid_sim FELICITARI pentru bebe !!! Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi amandoi , sau trei , sau patru !!! 
Inca nu se stie ! 
Eu zic ca pe 2 decembrie vei naste , usor , fara dureri mari , un baietel frumos cu ochi albastrii . 
alinutza81 a scris:
Eu zic ca pe 2 decembrie vei naste , usor , fara dureri mari , un baietel frumos cu ochi albastrii .
alinutza, sper sa ai gura aurita!
sotul meu are okii albastri, si daca ar fi baiat sa semene cu mami, ar fi un brunet inalt, frumos!!
asa zic si eu 2 dec. si iese sagetator!!!
multumesc din suflet!
Editat ultima oarã de kid_sim (2007-04-05 10:24:07)
nu pot vedea ce ai pus alinutza 
am dedus ca sunt zambilici
merci mult
Editat ultima oarã de kid_sim (2007-04-05 11:01:40)
Oare de ce nu vezi ?
Da sunt zambilici care se roaga la Doamne-Doamne sa fie totul OK si asa cum am preconizat . ![]()
am incredere ca totul va fi bine, de nastere mi-e teama, dar ma voi descurca eu cumva, ca doar n-am de ales 
bb sa fie sanatos
sa va aduca iepurasul tot ce va doriti, pe langa sanatate!!!!
N-are de ce sa-ti fie frica de nastere, Kid_sim! E ceva normal si totul va fi bine, vei vedea
Editat ultima oarã de natalia_nica (2007-04-05 12:33:10)
Kid_sim, nu stiu daca ai scris undeva despre tine. Sa presupun ca te cheama Simona? Daca ai scris, scuze. Trimite-ma doar la subiect si ma descurc cu cititul 
Ne bucuram ff mult pentru tine!!!!!
super, super!!!!!
Eu sunt sagetator si sotzul meu la fel:), poate se naste pe 30 nov de SF andrei si tot atunci sunt nascuta si eu....., poate , poate...si el...sau ea....
Si eu aveam o alta data , sigura 100% la care l-am conceput, dar medicul mi-a zis ca nu-l intereseaza, si ca tb sa te iei dupa UM, asa ca , oficial "burtica" ta are 7 saptamani, si de acum timpul tau se masoara in saptamani:)...ce frumos....
Suntem aici pt orice , daca ai nevoie....
Te pupam dulce, si Paste fericit!!!
Felicitari inca o data kid! Sa ai o sarcina usoara iar bebe sa se nasca sanatos!Se calc de la ultima data a menstrei caci aia e cea sigura , pe cand data fecundarii e doar probabila, deci exista o marja mai mare de eroare. Aduna si tu 270 zile la 11 martie si vezi ce iese...tot cu aproximatie.
doamne ce dragutze suntetzi!!!
multumesc mult fetele, pentru sustinere si incurajare!
da, are bb sapte sapt si o zi
, chiar daca el e micutz.
sapt viit joi, merg la eco 
da, natalia, simona ma cheama si n-am scris nicaieri despre mine, spuneti-mi ce vreti sa stiti si-mi deschid sufletul imediat!
am 26 de ani, voi implini 27 in sept, sotul meu are 32 impliniti in febr, suntem casatoriti din 2005, 17 sept, dar locuim impreuna din 23 aug 2004
, eu balanta, el varsator
si va pup tare dulce!
sarbatori fericite!
Sim.
Editat ultima oarã de kid_sim (2007-04-05 14:43:40)
Buna kid_sim si felicitari! Asa e sunt tare dragute fetele de aici, m-au incurajat mult si pe mine pt ca sunt si eu insarcinata in 23 de saptamani si ma confrunt cu acneea care-mi distruge fericirea. Maine ma duc si eu la eco morfologica si abia astept sa vad cat au mai crescut, pt ca am baiat si fata. Am o burta imensa acum.
Dar sa nu mai vorbesc de mine, sa ne povestesti dupa ce vii de la eco. Sa-ti dea si poze! Eu sunt tot balanta ca si tine si bb mei vor fi raci sau lei. Te pup!
oops! si-al tau tot varsator e? al meu e pe 14 feb si are 40; sotul tau pe cat februarie e nascut?
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |