La multi ani Misha!Sa fii iubita si fericita alaturi de sotul minunat pe care l-ai ales si de copilul vostru minunat.

Pupici de la Claudita si de la mami ei!
"La Multi Ani!" Misha si sa te bucuri de tot ce este mai frumos si mai pretios in viata.
Scuze pentru intarziere
multumesc frumos aditabacu !
..si nu e nici o intarziere ca inca nu e 12 noaptea! ![]()

sa inteleg ca a fost petrecere mare astazi
LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi.
Scuze de intarziere, dar nu prea ma mai lasa piciul sa stau pe net.
Pupici multi.
Sunt o intarziata, dar tu - Misha81- stii deja asta si sper sa gasesc intelegerea ta. 
Sunt acasa la mama, in Zalau si mi-am carat eu un calculator cu mine, dar trebuia sa vorbesc cu o firma pentru conectare internet. Am facut-o si pe asta luni, insa am constat cu mare regret ca acest calculator efectiv se taraie
si sper sa fac fata cu el cat de cat cat stau pe aici.
Daca uneori nu reuseam sa vad pozele, cu acest calculator sansele sunt mult mai slabe. Deci din pacate nu am vazut pozele, dar o sa revin acasa peste subiecte-poze. Adica unele le-am vazut -cele de la Edi,alinutza81, oana0427,floraris- dar cele trimise de tine Misha81 nu le-am vazut.
Am citit toate urarile si vorbele de bine care le-ai primit si pe care le meriti pe deplin. Am zambit vazandu-ti piciu urandu-ti si el La multi ani! (Alinutza81 ti-a facut aceea surpriza?, asa parca am dedus).
O sa iti spun si eu un sincer :
LA MULTI ANI !!!
Iti mai doresc sa ai o viata frumoasa, sa gasesti mereu implinirea alaturi de familia ta,sa ai parte de multe bucurii in viata, sa fii iubita si sa fiti o familie fericita si implinita.
Acum veizi de ce tiam urat La Multi Ani inca de Sambata Misha?Eram sigura ca iar sar peste eveniment!Dar iti urez si azi un calduros La Multi Ani! cu multa multa sanatate ,bucurie si sa fii cea mai fericita sotie si mamica din lume! 
multumesc brotacel si diana!
niciodata nu e tarziu sa-i spui cuiva la multi ani 
itzi dorim un calduros LA MULTZI ANI !!!...

misha,imi pare rau ca am intarziat cu urarile...chiar ma gandeam la tine pt. ca esti in aceeasi zi cu sora mea,dar acum o ora a reparat instalatzia electrica...de pe 24 nu a mai mers nici o priza...L multzi ani !!! inca o data...

multumesc any!
Bine ca s-a reparat instalatia si poti intra sa mai sporovaim 
vai ,misha...eu aveam un fix ca pe 26 e ziua ta,de asta spuneam ca esti in zi cu sora mea...imi pare rau ca nu am putut intra...am avut noroc ca persoansa care mi-a reparat a avut un pic de timp liber,ca altfel sotzul meu nu mai vedea el petrecerea live...
...asa ca am avut mare noroc ca mi-a reparato ieri...ce e asta?cu lumina ,dar fara priza?...

Si eu care credeam ca m-ai uitat ro...te iert pentru intarziere pentru ca ai fost foarte originala
..Multumesc frumos pentru urari ![]()
pai hoinaream prin forum si mi-am dat seama ca urari nu am facut.si nu ar fi fost frumos,mai ales ca voi pe mine nu m-ati uitat cand am avut si eu aniversari.
Foarte original si dragut ro. Imi place si mie. Misha81 si-a exprimat si ea parerea.
LA MULTI ANI !,multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi ...si multi pupici de la Any si Irene

LA MULTI ANI MISHA!
SA FII SANATOASA, SA RAMII TOATA VIATA TA LA FEL DE TINARA, FRUMOASA, INDRAGOSTITA SI PLINA DE VIATA CUM ESTI ACUM. SA-I AI ALATURI DE TINE PE TOTI CEI DRAGI TIE. PUPICI MULTI DIN PARTEA MEA SI A LUI ALEX. 

Vin si sper ca cu nu prea multa intarziere...La MULTI ANI,MISHA! sa ramai la fel de frumoasa si tanara sa fi iubita sa ai parte de bucurii multe in viata si sa te bucuri alaturi de cei 2 barbati de langa tine care te iubesc din tot sufletul..

Pupici multi din partea noastra
La multi ani, Misha! Sa fi sanatoasa si fericita, si sa ramai asa de tanara si frumoasa pentru totdeauna! 

La Multi Ani, draga Misha. Iti doresc sa ai o viata linistita, plina de bucurii si multa, multa sanatate. Pupici din partea noastra

LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME SA TE BUCURI ALATURI DE CEI DRAGI TIE DE TOT CE E MAI FRUMOS IN VIATA
TORTUL TI-L FACEM NOI CADOU , SAMPANIA ASTEPTAM SA O DAI TU

La Multi Ani Misha
Sa Te Distrezi Frumos
Si Sa Primesti Cadouri Multe Si Frumoase
:d
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |