nu prea ma pricep sa pun poze:))) lasa-mi un mail si trimit. multumesc
Editat ultima oarã de baypkee (2006-11-22 15:28:43)
Buna baypkee ! De ce nu postezi aici, chiar la acest subiect cateva poze??? Asa noi poate avem sau nu timp sa te contactam prin e-mail. Poate unele o vom face, altele nu pentru ca ba vom uita, ba nu ne vom gasi timp.
Asa, postate aici, ele vor fii vazute de toate mamicile.
Ai putea sa lasi si niste preturi informative, urmand ca ulterior, in functie de desen si pe ce portiune de perete realizezi respectivul desen, sa dai un pret final (ma refer cand esti contactata pentru comanda ferma).
si eu sunt interesata de niste tarife.iti multumim.
pai, pentru poze, dupa cum am mai spus, lasa-ti o adesa de mail sau vb pe mess yahoo (id- baypkee); tarifele: 10E pe metru patrat plus materiale care ajung la 200 de mii de lei. Oricum ies destul de bine
)
am bagat o poza aici la avatar 
hey
uite ce am facut eu in camera piticului meu
nu e gata
o sa pun o poza si cand e gata,mai am mult de lucru,
daca esti din brasov fac ..contra cost...nu numia piticii si alte desene multe pot sa fac...pretul e mic...ca am si eu pitic si stiu cum e
)

baypkee...uita-te in forum la help e un subiect poze in mesaje...acolo gasesti informatii cum sa pui poze
Kitty, adica Alba-ca-Zapada si piticii sunt realizati chiar de tine ? Arata foarte frumos. Felicitari !!!
da mai ...eu i-am facut...bineinteles dupa un desen micutz....chiar asa talentata sa ii fac din minte ...nus....mai am de terminat p[eretele asta unde mai intra usa de la casuta lor si un copacel...pe un perete fac donald cu sotia si donal..micutzi,,,iar pe inca unul o sa fac mikeymous cu ceva pe acolo....cum ii fac postez poze sa le vedeti:))
Foarte frumos kitty. Esti chiar talentata. Chiar..sa ne pui toate pozele la final 
clar ca vi le arat...numa sa termin...dureaza ca nu pot lucra decat atunci cand doarme danny
baypkee......posteaza poze aici...sigur sunt mamici din bucuresti care vor...succes.
si eu sunt curioasa ce faci...poate mai fur si eu cate o idee:)
kitty, ce culori folosesti?
folosesc.acuarele...altceva nu stiu...si ce-i drept nu prea ma tine buzunarul sa folosesc altceva....am mai facut in lavabil...da mi-a luat mult pana sa fac culorile si curgea ....am lucrat foarte greu....asa ca am ramas la acuarele....iau tempera nu obisnuite...in niste flacoane.
tu cu ce culori lucrezi....poate imi dai si ie o idee...
a...si la mine am facut pe huma....foarte naspa merge....daca era in lavabil peretele era ok....da asa:(
acum am vazut desenele tale...misto..
tu le faci chiar tu...se vede....eu am nevoie de desen pe care practic il maresc...nu pot face eu de la mine....ca nu ma tine inca....sti cum poti posta aici poze....copiaza de acolo de la IMGAL TREILE RAND sub poza...si ii dai paste aici....merge si asa
baybpkee...am auzit ca vopselele acrilice sunt cele mai bune,,,da habar nu am ce sunt si unde le poti gasi....sti cunva cum se combina culorile sa rezulte alte culori sau nuante????
uite ce am mai facut azi noapte:)

hai ca la combinarea culorilor te ajut eu kitty:
culorile de baza sunt:rosu galben si albastru
prin combinarea culorilor de baza ies culorile secundare..si anume: rosu+galben=portocaliu...rosu+albastru=mov..galben+albastru=verde
negru si alb sunt non culori se se folosesc pentru a deschide sau inchide o culoare
Colorile acrilice se gasesc de obicei in magazinele de specialitate...gen Galeriile de Arta...sunt destul de scumpe insa sunt f eficiente..colorile sunt vii si stralucitoare si in afara de asta le poti folosi si pt a picta materiale textile..
Editat ultima oarã de misha81 (2006-12-12 11:05:57)
aaaa...mai sunt cateva nuante...negru+galben=maro..maro+galben=ocru..verde+maro=kaki,maro+portocaliu=roscat...sunt multe dar nu imi vin toate acum 
Iti recomand sa te joci cu culorile ca o sa descoperi si singura o gramada de nuante.
In general tempera si acuarela sunt absorbite in timp de varul de pe pereti...asta e partea nasoala a acestor culori..De obicei, ca sa dureze colorile si sa nu se cojeasca, se trateaza peretele inainte cu o solutie de aracet combinat cu clei de oase.
Din cate am vazut la baypkee, ea foloseste culori cerate..astea sunt ok pe perete in sensul ca nu se degradeaza...insa culorile cerate sunt mai transparente in esenta lor si desenul va parea mai palid..plus ca nu acopera conturul desenului...
Stiam de o chestie insa nu am folosit-o nciodata ca sa-ti zic daca e eficienta sau nu..se amesteca in culoare putin albus de ou..cica de rezistenta culorii si o face mai stralucitoare..
Foarte frumos arata kitty. Mai ai pereti de desenat in camera lui Denis ? Sau te muti in bucatarie, hol, camera voastra? 
mersi...uite cate sti despre culori....am auzit ca daca e in lavabil peretele ...poti folosi acrilice lejer ca tin in timp mult..mersi inca o data misha..
mai am un perete dupaia nush ce fac....ca m-a cam prins ...cred ca ma mut pe hol:lol:
faza e ca nu trebuie sa tina prea mult timp la mine...stau in chirie iar proprietarul a zis ca pot sa fac ce vreau pe pereti ca oricum cand o sa vina in tara o sa faca schimbari majore in apartament asa ca nu il afecteaza daca eu pictez pe pereti...atata sa nu ii daram:)
pana una alta are danny cu cine povesti si se juca:)
da vreau sa ma apuc sa fac si pentru altii nu doar pentru mine si atunci e bine de stiut ce sa folosesc sa nu i se cojeasca omului de pe perete....
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |