Cred ca e f greu sa faci ceea ce trebuie ptr educatia micutilor. E responsabilitate mare, rabdare, perseverenta. Dar cand ai si rezultate e minunat si cand ai si sprijin e mult mai usor. Sunt sigura ca ne vom putea sfatui reciproc in multe probleme.
Bine v-am gasit.
Noi (Sorana si Liviu) avem o fetita, Monica, de 3 ani si 10 luni, voi?
Bogdan - poate mai adaugi un forum si pentru copilasi mai mari .....
Bine ai vent Crisa
noi suntem mai mici,avem doar 6 luni si 6 zile
Scuze,nu am intrebat,avem voie sa punem poze?Dar pe aceasta o las ,sa o vedeti pe bebica mea...
Va salutam si noi.
Eu am doi baieti,cel mare are 5 ani si jumatate si cel mic are 2 ani si 7 luni.
Sper sa ne simtim bine impreuna si sa ne impartasim cat mai multe lucruri din expierenta de parinte si nu numai.
Buna ,bine v-am gasit,eu sunt mamica de2+1!
Buna!
Bine v-am gasit! Eu am un pui de 3 ani...cel de la avatar;)
salut , am doua fetite , andreea de 4 ani si 5 luni si alexandra de 1 an si 4 luni
bine v-am gasit !
Buna,
Bine v-am gasit!
Sunt Dana si sunt mamica unui pitic de 6 luni. Mereu navighez in cautare de informatii referitoare la copii si nu numai, iar acum (pe acest site) m-am decis sa si intru intr-un forum.
Si eu ma alatur voua cu doi pirati (3 si 6 ani) si cu toti cei pe care ii primim pe site. Bine ati venit tuturor si eu sper ca ne vom simti bine impreuna!
Nu uitati ca avem un forum "pauza de cafea", va asteptam si acolo... Primim si amatorii(oare) de ceai. Fac un "chai" negru super bun cu lapte, scortisoara, vanilie, ginger si un "nor" de lapte... foarte exotic!
Buna!
Bine v-am gasit!
Eu ma numesc Alina si am un baietel de 4 luni si pe care il cheama Andrei.
Felicitari pentru ideea acestui site si multumim ca ne dati ocazia sa ne cunoastem! 
bine v-am gasit.desi este nou forumul,arata destul de bine si prietenos.
cinste cui a avut ideea...
Buna tuturor
Eu mami Ramona si bebe Andrei(1an jumatate) va salutam pe toti si sper ca impreuna sa gasim solutii la multe probleme de care ne lovim zilnic. Pupici!
buna !!
am venit si eu sa va salut !
sint alina si am doi baieti, unul de 15 ani iar cel mic 1 an si 7luni..imi place aici la voi 
Iti raspund la salut: Buna alynutza_8 ! Ne bucuram ca ni te alaturi.
Am vazut ca nu doar ti-ai facut simtita prezenta cu un salut, ci ai si dat o raita pe la subiecte, postand chiar. Foarte bine ai facut ... 
Aaa.. mai sa uit.. ai un baietel tare frumos.
De cel din avatar vorbesc eu.
Cand ai timp si daca vrei, poate mai pui niste poze, dar cu ambii baieti poti. Nu exista limita de varsta la subiectul "Cele mai frumoase fotografii ale bebelusului nostru! ". Sunt copii nostri, mai mari sau mai mici si este bucuria noastra sa ne afisam cu ei, ca lumea sa ii vada cat de frumosi ne sunt copii.
Pana una alta, pupici baietilor tai .
buna sunt cami.am 2fete de 1an si de 11ani.
Bine ai venit Cami printre noi si sa-ti traiasca fetele? Cum le cheama? De unde sunteti? Mai povesteste-ne despre voi...Te asteptam si la alte subiecte, inclusiv cu poze...
Eu sunt Draga am doua fetite Mara ( 1 an si 8 luni) si Claudia ( 3 ani si 5 luni)
Bun gasit!
Salutam si noi toate mamicile si toti piticii care printr-un fel sau altul sunt prezenti pe acest site!
Desi va accesez destul de des, mai ales acum ca participam si noi la concursul BBStar din aceasta luna, nu prea am intrat in conversatii - am solicitat doar carticica cu meniuri si multumim di nou pentru promptitudine Oanei! Promit ca de acum inainte sa ne "auzim" mai des!
Felicit cei care au conceput site-ul! Foarte interesant!
Uram toate cele bune mamicilor active si piticilor lor!
Mihaela si Alessandra
P.S. Vom trimite fotografii in sectiunea "Sa ne cunoastem!"
Pana atunci, iat-o pe fetita mea:

bine ati venit,Mihaela!ai o fetita frumusica..pupici de la noi,eu sunt Roxana si am un baietel de 11 luni,David.
te asteptam si la alte subiecte.
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |