fetita mea de un an are laringita acuta.nu am stiut cat e de periculoasa pana acum.copilul poate muri sufocat.a luat tratament;ospen ketof vibrocil calcu gluconic dar pt ca se sufoca am dus o la spital si i a facut inj n vena cu hidrocortizon si calciu si i a dat augmentin romergan prednison.de o sapt nu doarme noaptea pt ca se sufoca.tb tinuta in brate.sper ca in noaptea asta sa doarma.voi ati patit asa ceva astept sfaturi de la mamici .multumesccami
Eu nu am patit asa ceva, dar am o prietena al carei baietel are laringita acuta si a tras si ea din greu pana acum. Cand mai vorbesc cu ea o voi intreba cum s-a descurcat, pt ca nefiind in cauza nu am cerut detalii. SAnatate!
multumesc frumos.astept sfaturi de la alte mamici care au patit ca mine
Eu tocmai am avut o experienta groaznica de laringita acuta si a fost crunt.Am reusit sa scapam de ea cu injectii(ampicilina si gentamicina).Si ceea ce cred ca trebuie facut neaparat in cazul laringitei sunt aerosolii.Sunt aparate de aerosoli si credeti-ma ca dau rezultate miraculoase.
Da, ai dreptate, Irina, aparat de aerosoli si-a luat si prietena mea si l-a ajutat f mult pe baietelul ei
si eu am auzit de un aparat cu aerosoli.cred ca in vara asta o sa l cumpar. e in jur de 160 lei.
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |