Salutare forum
va scriu in numele ....................................
am uitat sa precizez ..............
Aici suntem mamici ceva mai noi, nu sunt multe cu copilasi peste 3 ani...
natalia_nica a scris:
Aici suntem mamici ceva mai noi, nu sunt multe cu copilasi peste 3 ani...
dar tot cred ca puteti spune ce asteptati si ce parere aveti de restul revistelor...
pentru ..................
Va rugam !!!!! fara reclama pe forum !!!!! pentru detalii si colaborare contactati administratorul site-ului . Multumim!
alinutza81 a scris:
Va rugam !!!!! fara reclama pe forum !!!!! pentru detalii si colaborare contactati administratorul site-ului . Multumim!
super tare ce sa zic... daca voi credeti ca asta e reclama... mda...
nu comentez... dar mi se pare o "politica" aberanta... libertatea celorlalti membrii de a fi informati de exemplu...
Traiasca democratia... traiasca oamenii care au dat de internet...
acum vad rostul topicului... sigur cineva va intelege ceva din el...
Si eu vroiam sa ajut la educarea prescolarilor... vad ca ma sustineti...
de acum sunteti deja un exemplu... ASA NU! 
pentru detalii si colaborare contactati administratorul site-ului . Multumim!
sigur va contactez sa colaborati voi pe banii nostrii...
de aceea siteul nostru o sa aiba mai mult succes decat al vostru...
"sigur va contactez sa colaborati voi pe banii nostrii...
de aceea siteul nostru o sa aiba mai mult succes decat al vostru..."
din cate vad eu tu ai intrat aici sa-ti faci reclama si nu noi am dat buzna pe site-ul vostru
Oricum,succes pentru site-ul vostru! ![]()
misha81 a scris:
"sigur va contactez sa colaborati voi pe banii nostrii...
de aceea siteul nostru o sa aiba mai mult succes decat al vostru..."![]()
![]()
din cate vad eu tu ai intrat aici sa-ti faci reclama si nu noi am dat buzna pe site-ul vostru
![]()
Oricum,succes pentru site-ul vostru!
nu stiu.. unii oameni nu inteleg? nu am intrat sa fac reclama...
am intrat sa informez parintii si cadrele din invatamantul prescolar ca pot lua parte la educarea corecta a celor mici... din cate forumuri am scris exact acelasi anunt numai voi sunteti aia mai "avansati" care vedeti aceasta "reclama".. oricum.. spor si voua... 
Editat ultima oarã de prichindel_ovr (2007-09-21 16:21:35)
Buna
Eu sunt nou in forum si sper sa aflu multe lucruri despre cum sa-mi cresc si sa-mi educ cei doi baieti ai mei:)
As vrea sa lamuresc un lucru, in calitate de detinator si administrator al aceastui site: nu sunt permise reclamele, linkurile catre alte locatii, decat in masura in care sunt verificate, de aceea insistam cu totii, noi si moderatorii, sa nu existe aceste lucruri in site fara acordul nostru.
Sunt destule lucruri nelalocul lor pe internet, si nu vrem ca prin intermediul LumeaPiticilor parintii sau copiii sa fie trimisi in acele site-uri.
Daca doriti sa promovati ceva prin intermediul LumeaPiticilor, va invitam sa ne contactati folosind oricare din mijloacele de contact pe care le aveti la dispozitie pe acest site.
Salut! 
Vreau sa va spun si eu despre povestile personalizate cu caracter educativ. Cu toti stim ce influenta benefica au asupra copiilor toate acele povesti si pilde. Din punctul meu de vedere povestile personalizate sunt extraordinare in ceea ce priveste educatia copiilor, si in plus mai e si bucuria enorma a lor si a parintilor lor. Cunosc situatii in care parintii au reusit sa isi convinga copii sa renunte la obiceiul de a face scandal dimineata inainte de plecarea la gradinita, sa spuna "te rog" si "multumesc", sa faca diferenta intre ce e bine si ce nu e voie sa faca, etc. Eu sunt foarte multumita de serviciile oferite de ei. Sper sa va fie si tie de folos! Smile
NU VREAU SA FAC RECLAMA, DE ACEEA NU VOI DA NUMELE SITE-ULUI DE UNDE AM COMANDAT! 
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |