La multi ani ! Sa fi sanatoasa si iubita , fericita si viata sa-ti ofere tot ce e mai bun si mai frumos .

Haideti fetele in cor : 2,3 si ! " Happy birthday to you!Happy birthday to you!Happy birthday dear Misha !Happy birthday to you!" . Sa fii iubita, sa ai numai bucurii in viata , un dram de noroc si muuuulta sanatate!
Un alt pestisor in comunitatea noastra pe care il sarbatorim azi! Misha iti dorim din inima o zi cat mai frumoasa, o zi dupa sufletul tau cald si generos!
Speciala esti pentru noi si cred ca stii acest lucru.
Fii intotdeauna aceasta femeie frumoasa, talentata. Fii fericita langa cei iubiti. Fii implinita in tot ce ti-ai promis. Fii TU insati plina de farmec!
Pentru noi, aceasta zi este de doua ori mai speciala pentru ca este si ziua lui Kirian, baietelul nostru (cel mare)implineste azi 8 ani!
Te pupam si diseara cand vom deschide sampania nu te vom uita in gandurile si urarile noastre.
Valerie si Bogdan
iti multumesc dragam pentru urari! 
Va multumesc din suflet si voua, Valerie si Bogdan pentru gandurile frumoase
si un sincer "La multi ani"si "multa sanatate" baietelului vostru Kirian ![]()
ooooooo oana m-ai lasat cu gura cascata
! Iti multumesc frumos pentru urari..iar felicitarea este super,imi place foarte mult
![]()
![]()
![]()

Editat ultima oarã de Edy (2007-02-27 10:40:10)
La multi ani !
I-ti multumesc ca existi si pot sa-ti spun ca esti cea mai minunata mama din lume !

Te iubesc !

LA MULTI ANI! LA MULTI ANI! LA MULTI ANI! MISHA.
Sa fi sanatoasa, frumoasa, iubita, vesela, alaturi de cine iti place tie. Din partea noastra numai urari de bine si pupici multi. 
Va multumesc frumos pt urari natalia,daniela si sofia! sunteti niste scumpe! 
Misha,LA MULTI ANI!
Multa sanatate,noroc in viata si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta.

Scumpica mea! Sa ai parte de toata caldura omenirii, un car de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet!
La multi ani!!!
LA MULTI ANI
multa sanatate si rabdare
sa te poti bucura de minunea de bebe pe care o ai 
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |