nu mai avem
Editat ultima oarã de rusealexa (2007-11-06 09:10:58)
As dori eu desene animate si documentare. Sau si eu ...
brotacel a scris:
As dori eu desene animate si documentare. Sau si eu ...
nu mai faceti glume..nu avem nimic
Editat ultima oarã de rusealexa (2007-11-06 09:11:32)
brotacel a luat..urmeaza si tu..te-am bagat la lista de prieteni..si id meu este rusealexa si cand esti online putem vb si transmite
Buna! Fetita mea are 2 ani si au inceput sa-i placa desenele animate si povestile. Ne-am bucura foarte mult daca ne-ati ajuta. Nu prea avem de unde sa le luam. Va multumesc anticipat! Adresa mea este: anaciuraru@yahoo.com

[/url]Offline
anaciura..si pe tin...abia va astept online
Te-am introdus si la mine in lista, Alexa
Te rugam,am vrea si noi cantece,povesti ,desene si documentare.
Editat ultima oarã de daniela2007 (2007-05-07 02:08:49)
Multumesc mult Alexandra. Pupici tie si frumoasei tale fetite.
Te rugam sa ne trimiti si noua cintecele si desene, etc.
Adresa: micleusescu_sofia@yahoo.com.
Multumesc anticipat. 
Buna seara la toata lumea!
Am descoperit si eu in dupa-amiaza aceasta lumea piticilor. Si m-a cam uitat Dumnezeu aici. Si tot inspectand site-ul am descoperit ca aveti cantecele, povesti, desene animate. As vrea si eu, ca am un baietel caruia ii plac foarte mult, in special cantecelele si desenele animate.
Mersi mult.
Apropo: tanasescugcristina@yahoo.com
Editat ultima oarã de Crisi (2007-02-15 18:38:07)
Pentru cine doreste cantecele, povesti, etc.. de la rusealexa puteti sa o contactati voi. A lasat sus in pagina adresa. Este foarte draguta - amabila si va "serveste" cu placere. 
se putea sa lipsesc eu? 
stanca_roxana2000@yahoo.com
Merci Brotacel. I-am trimis ul E-mail. Sper sa-mi raspunda. 
unde e de cantecele....hop si eu:))
merci mult pt cantecele
esti o dragutza
As vrea si eu cantecelele,povesti ,Desene animate,documentar!
Multumesc!
lili::love4::
si noi vrem cantecele si desene
stefanel al meu stie sa-si bataie si funduletul lui mic cand aude muzica
ce sa-i facem ca si mie si sotului ne place dansul
ce daca nu are inca un anisor?
in cateva zile se rezolva
multumim mult roxana
adresa mea este:
PETRO_ENERGO@YAHOO.COM
Si noi vrem cantecele si povestioare ca tare ne mai plac. Cand sunt reclame sau desene animate la tv si vocile sunt pt copii, uitam sa mai clipim si sa respiram. Sorbim tv cu totul, nu altceva. 
Adresa de mail: floralis2006@yahoo.com
Multumim ffff mult. ![]()
Toate aceste cantece, povesti etc vi le poate trimite Alexa prin posta, pe suport CD. Nu stiu daca mai intra pe aici, dar o puteti contacta pe messenger, id rusealexa. Va va ruga sa-i trimiteti in schimb CD-uri goale. Eu le-am primit si spre rusinea mea, inca nu am apucat sa trimit CD-urile goale. Eu consider ca e f dragut din partea ei sa faca acest gest.
Eu i-am lasat de cateva ori mesaje in ultimul timp si nu mi-a raspuns niciodata.
In alta ordine de idei am descoperit un site de pe care am descarcat gratuit cantecele in engleza pe care le stiam si eu de cand eram mica, gen- Oh Susannah, My Bonnie ,etc.Daca le vrea cineva pot sa ii spun cum se cheama site-ul.Am voie sa fac asa ceva aici ?
Da, cred ca da, Daniela. Da-ne linkul sa vedem si noi ![]()
Sa nu razi de mine dar nu stiu sa dau link, iti dau numele tsc.kidsmusicweb.com
Il rog pe Bogdan sa stearga daca nu e voie sa dau nume de site-uri.
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |