Merita si Andreiutu' un topic, nu? La multi ani din nou! Pupam un bb frumos!
La multi Ani! Andreiucu si de la noi.Sa cresti mare,frumos si sanatos.Sa se bucure mami si tati de tine si noi bineinteles!
La Multi Ani si de la noi! Stiu ca am intarziat dar sper ca nu v-ati suparat pe noi.Multi pupici dulci Andreiucu si sa cresti mare si sanatos!
ce rau e sa nu ai calculator 2 zile
..imi pare rau ca sunt asa intarziata "La multi ani Andrei! Sa fii sanatos,frumos si voios si sa aduci numai bucurii parintilor tai!" "La multi ani si mamicei tale ca sa te ajute sa cresti mare si frumos ca si pana acum!" Multi pupici!
Daca este bine cum am vazut eu Andreiut al Alinutei81 a implinit azi 7 luni.La multi ani!!!!!!!!!!!Pupici de la Claudita.
La multi ani Andrei! Sa fii cuminte, dar nu prea, sa papi tot, dar numai ce-ti place, si sa cresti mare si sanatos.
Andreiutzule itzi dorim un calduros LA MULTZI ANI !!!!!...sa cresti mare si frumos...de frumusetze nici nu se discuta,ca esti frumusel foc...
multzi pupici de la Artemis pentru pitic...

Nu stiu cum am uitat dar ne ierti Andrei ca-ti spunem cu intarziere LA MULTI ANI!!!
Sa cresti mare, sanatos si cuminte (ca frumos esti
poate doar sa te faci si mai frumos)
Pupici multi de la noi!!!
La multi multi ani ! si din partea noastra . Sa fii cuminte si sa o lasi pe mami sa mai stea si pe forum cate putin pe zi. Sa nu te faci rau ca al tau tiz ca atunci se linge Alinutza81 pe degete de postat
)
Ne cerem scuze ca abia acum venim noi cu urarile dar la noi a fost asa... Andrei marait sau activ, cand se linistea si ma puneam si eu la calculator (desi mai toata ziua sta deschis) venea si el glont la calculator si atunci, ce sa mai scrii d-leee... Cand adormea si iar ma puneam confortabil, nu mai mergea calculator. Si desi sotul meu i-a facut imbunatatiri (upgrade) pana azi nu s-au vazut rezultatele.
Deci ..dupa o lipsa de cateva zile, revin pe baricade
) si incet-incet voi recupera eu 
ma simt ca o babornita are se mira de cat de repede ai crescut.dar cand te-am cunoscut,erai doar un bebe miiiic,ce de abia scancea si acum esti ditai"barbatul"
sa ai parte de multi,multi ani super,si impliniri cat cuprinde.
La multe lunite Andreiut!!!!!!!!!

Pupici de la Claudita si de la mami ei.
Ma uitam la niste poze si observam ca ai devenit un flacau in toata puterea cuvantului.
Inca o data "LA MULTI ANI".
La multi ani Andrei!Cred ca abia astepti sa o alergi pe mami prin casa
, sa vezi ce distractiv o sa fie! Sa fii sanatos puiut mic si cu zambetul mereu pe buze, sa-ti fie viata plina de lumina si bucurie!
LA MULTI ANI ANDREI!
Sa cresti mare, sanatos, frumos, si sa ai parte numai de bucurii. 
La multi ani draga Andrei! Sa fii mereu asa de scumpel,mancacios si sanatos!
Un pupic pt tine
si unul pt mami ![]()
Multumim fetelor , frumoasa surpriza
si frumoase urari
. Va pupam si noi avem cate-un pupic dulce pentru voi ![]()
LA MULTI ANI,Andrei,si din partea noastra,sa cresti mare si voinic,si sa le aduci multe bucurii lu mamai si tati.

::Te pupam dulce 

LA MULTZI ANI !!!!! Andreiutzule...
sa cresti mare si sa fii fericit alaturi de parintzi 

Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |