buna.sunt mihaela, mamica lui david de 11 luni si as dori si eu daca se poate carticica cu retete.sunt noua pe forum si nu prea stiu cum se procedeaza.mersi
adresa mea de e-mail este miky_cs2007@yahoo.com
as dori si eu carticica pt bebe va rog am un ingeras de 7 luni si nu mai stiu ce sa ii fac sa pape cred ca mi-ar fi de ajutor. Adresa mea este th3oiza@yahoo.com va multumesc anticipat
Buna. sunt mena si sunt mamica lui ana de 10 luni si as dori si eu CARTICICA va rog. am ramas in pana de idei. va multumesc
adresa menadenis@yahoo.com
Buna. sunt mena si sunt mamica lui ana de 10 luni si as dori si eu carticica va rog. am ramas in pana de idei. va multumesc
adresa menadenis@yahoo.com
Buna,
As dori si eu carticica daca se poate.Multumesc mult.
gabitaf2001@yahoo.com
Editat ultima oarã de gabitaf2001 (2010-02-26 23:08:29)
Buna Alina,
Numele meu e cristina si am o fetita de 11 luni mi-ar prinde tare bine si mie carticica cu retete adresa mea este cri1977@yahoo.co.uk. multumesc
Buna ziua tuturor! va rog mult sa imi trimiteit si mie carticica electronica cu retete! am un bebe de 11 luni foarte mofturos! adresa de email este liliana.niculescu@yahoo.com. Multam tare mult de ajutor!
buna ziua la toata lumea
vreau si eu carticica electronica pentru nepotica mea de 9 luni
cristina_ciobeica@yahoo.com
va multumesc
vreau si eu cartea
multumesc mult
mihaela_lm@yahoo.com
as dori si eu carticica
multumesc foarte mult!!
bluebubles20@yahoo.com
As vrea si eu carticica in format electronic...cred ca bebele meu de 11 luni s-a urat de aceleasi mancaruri...multumesc!
Scuze, sunt noua si am uitat sa scriu si adresa de mail, cosmi_raluca@yahoo.com
multumesc!
buna ziua la toata lumea. ma numesc Monica, am un baietel de 7 luni si jumatate si as dori si eu carticica de retete in format electronic, va rog mult, nu mai am idei. multumesc anticipat
adresa mea: monik_ghe@yahoo.com
buna din nou. sunt Monica din falticeni, am un baietel de 8 luni si as fi foarte bucuroasa , daca mi-ati trimite si mie carticica de retete. va multumesc. adresa mea: monik_ghe@yahoo.com
Salutare tuturor,mamici,tatici si pitici!Am dori si noi carticica cu retete sa vedem ce putem gusta nou si delicios.
Multumim.
Ramona si Maria.
u_ramona08@yahoo.it
Am si eu o bebica moftangioaca careia nu-i mai place nimic. Orice ii dau stramba din nasuc. NU stiu ce sa-i mai dau sa manance. Asa ca va rog imi puteti trimite si mie carticica.
Multumim mult. ichimcami@yahoo.com
buna,sunt noua ep aici..dar as dori si eu carticica
mail...karpmimi@yahoo.com
Buna,astept cu sufletul la gura in fiecare zi sa primesc mail cu carticica... 
u_ramona08@yahoo.it
Buna,
Ati putea sa imi trimiteti si mie carticica electronica cu retete pentru bebelusi?
Adresa mea de email este m09ny@yahoo.com sau contact@pensiuneavioleta.com .
Multumim frumos!!!
Editat ultima oarã de m09ny (2010-07-19 22:54:04)
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |