oana0427 a scris:
bravo gaghi, poti sa-i dai seara si branzica de vaci au iaurtel, asta atunci cand i le vei introduce
Multumesc pentru idei. I-am dat si eu bebelului meu mic de 6 luni jumatate si i-a placut. Urmaresc de mult timp subiectul, dar abia acum mi-am deschis cont , asa ca va salut pe toti!
![]()

Salut si bine ai venit.Sper sa gasesti aici toate informatiile de cere ai nevoie,iar daca nu,poti intreba si sigur se va gasi cineva care sa-ti raspunda.Daca vrei sa facem mai bine cunostinta poti merge la "hai sa ne cunoastem" unde poti pune si poze cu bebe.
Multumesc pentru mesaj si voi cauta rubrica 'Hai sa ne cunoastem.' Chiar imi doresc sa am timp si sa intru mai des, caci intrebari ar fi cu duiumul... De exemplu, voi ati facut vaccinul antipneumonie si oreion... nu mai stiu cum se numeste? Ce parere aveti despre el? Pupici si caut rubrica...
amyusha a scris:
:D Multumesc pentru mesaj si voi cauta rubrica 'Hai sa ne cunoastem.' Chiar imi doresc sa am timp si sa intru mai des, caci intrebari ar fi cu duiumul... De exemplu, voi ati facut vaccinul antipneumonie si oreion... nu mai stiu cum se numeste? Ce parere aveti despre el? Pupici si caut rubrica...
Daca te referi la Prevenar, da, l-a facut Horia de curand. In februarie trebuie sa facem rapel.
Costa vreo 300 RON in farmacii o doza.
Horia nu a avut reactii la el.
Da, de Prevenar este vorba.Multumesc pentru raspuns. 
BUNA FETELOR E CINEVA PE AICI:wub:
Salut!
revin cu mesaj sa va intreb despre Prevenar, de cate ori se face rapel si daca este bine sa i-l fac la 1 an si o luna. medicul asa mi-a spus, dar nu mi-a precizat si de rapel.
amyusha a scris:
Salut!
revin cu mesaj sa va intreb despre Prevenar, de cate ori se face rapel si daca este bine sa i-l fac la 1 an si o luna. medicul asa mi-a spus, dar nu mi-a precizat si de rapel.
Dupa un an se face in doua doze la minim 2 luni una de alta. Noi am facut-o pe prima la un an si 5 luni si dupa 20 februarie putem face doza a doua.
buna fetele
caut mamici din bucuresti pt un focus grup conditia este sa fie mamici intre 22 si 32 de ani cu bb intre 4 si 12 luni si sa ii dati si lapte praf nu zic marca aici
idul meu de mess este tutuicristina va astept daca vreti sa participati si aveti intrebari.
se ofera cadou de 50 ron
buna sunt noua pe forum si voim sa va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat .am o bebita de 5 luni jumate si nu vrea sa pape legume nici supa nici pasate ce pot sa fac sa o pape
Buna,
eu am avut aceiasi problema cu supa si l-am lasat cateva zile si apoi am revenit,la inceput facuta la blender,subtire si a papat-o la biberon,apoi piure dar mananca putin, de ieri i-am introdus si putin miez de paine si se pare ca ii plece mai mult.
Bebele meu peste 5 zile face 6 luni.
Buna,
eu am avut aceiasi problema cu supa si l-am lasat cateva zile si apoi am revenit,la inceput facuta la blender,subtire si a papat-o la biberon,apoi piure dar mananca putin, de ieri i-am introdus si putin miez de paine si se pare ca ii plece mai mult.
lupivio a scris:
Buna,
buna ziua ! se pare ca noi suntem cele mai nemancacioase de pe aici ,astazi implinim 6luni si mancam cam asa dimineata laptic de la san ,pe la 10 fructe cu biscuite si un pic de suc de mandarine,dupa aia facem nani ,la trezire laptic de la san,apoi urmatoarea masa este pireu de legume (morcov,cartof,telina,pastranac,brocolii,fasole verde,ceapa,carnita de pui ,)si pina seara mai papam o data san daca cere inainte sa faca nani dupaamiaza si seara 50 ml de lapte cu cereale ,citeodata si 100 dar mai rar .Problema noastra este ca mancam foarte greu adika nu prea vrem sa mancam decit san,si mancam foarte putin cantitativ,am incercat sa o las mai mult sa stea nemancata sa ii fie foame dar nu merge ,nu mai vrea deloc dupa aia ,Din biberon mananca f putin ,mai mult se joaca .mentionez ca la 5 luni avea 65 cm si 5.900 kg iar akum are 70 cm si 6.400 kg insa nu stiu f sigur dar o sa va anunt pt ca maine mergem la vaccin.astept sa imi spuneti unde gresesc !va multumesc
Buna Bebe Al Meu Are 6 Luni Si O Saptamana Si Manca Din 3 In 3 Ore Si Foarte Mult.e Normal Pentru Varsta Lui?
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |