Neautentificat.

#1 2009-06-25 13:45:27

adina33
Membru nou
Inregistrat: 2009-05-11

nastere in apa

Stiti cumva daca se poate naste in apa in Romania, mai bine spus in Bucuresti? Am auzit ca e mai putin dureros si ca te refaci si mult mai repede:D stiu ca era ceva prin Brasov dar am sunat si mi-au spus ca nu se mai poate....in afara de asta mai stiti ceva?

#2 2009-06-26 15:25:19

mamitzica
Membru nou
Inregistrat: 2009-03-23

Re: nastere in apa

in Bucuresti, si din cate stiu eu, singura din tara care face nasteri in apa e maternitatea Regina Maria CMU. Am auzit ca sunt conditii super acolo si mai ales medici foarte buni. Poti sa te duci sa iti faci o idee mai ales ca au toate serviciile de care ai nevoie ca viitoare mamica: nastere, analize, recoltare de celule stem, pediatrie....si din cate am inteles au si reduceri acum.

#3 2009-12-02 13:15:27

ioanapopescubis
Membru nou
Inregistrat: 2009-12-02

Re: nastere in apa

Apropo de celule stem....Imi puteti recomanda vreo banca de recoltare celule stem cu tarife accesibile ? Din ce am aflat eu tarifele sunt in jur de 3000-4000 lei. Am auzit ca cei de la Biogenis au preturi mici in perioada asta, de sarbatori; undeva la 2900 lei. Asta am gasit eu: http://www.biogenis.ro/p-44-tarife.html Dar as vrea sa am de ales din cat mai multe optiuni inainte sa iau decizia....Ma poate ajuta cineva cu info?

Invata sa desenezi!
JOCURI ONLINE
>Mai multe jocuri

Antet forum

Contact   -    Politica de confidentialitate   -    Termeni si conditii   -    Regulament concurs BBstar   -    Faq BBstar   -    Parteneri   -    Publicitate