Neautentificat.

#1 2009-09-24 12:22:19

crissy85
Membru nou
Inregistrat: 2009-09-21

aveti copilul la gradinita germana...

dragos este la sectia germana in grupa mare acuma...imi pare asa de rau ca nu am vb cu el de la bun inceput cu el pe germana sal fi invatat pana acuma...dar din comoditate am vb pe romana si acuma am probleme din a-l pune sa converseze cu mine pe germana..sad
la gradinita ii place sa vb cu tantele de acolo pe germana mai ales ca nu are incontro dar cu mine evita sau se ace ca nu intelege..
si tot caut ceva fise sau poezii sau povesti ep limba germana...daca stiti unde pot gasi sa ma anuntati va rog

#2 2009-11-12 20:10:29

maya07
Membru nou
Inregistrat: 2009-11-12

Re: aveti copilul la gradinita germana...

Buna ziua,
ma numesc Cristina si sunt educatoare la gradinita Heidi din Brasov. Nu va faceti probleme in ceea ce priveste comunicarea in limba germana cu baietelul dumneavoastra. Si eu sunt mamica si am fetita la gradi in limba germana si nu am vorbit cu ea acasa in germana deoarece nu vroia si am lasat-o sa invete limba la gradi prin joaca. Incercati sa lucrati cu el acasa lucruri asemanatoare cu cele de la gradi si prin acest lucru il veti stimula sa-si impartaseasca cunostintele lui cu dumneavoastra. Eu as recomanda nu numai sa vorbiti cu el ci sa si faceti tot felul de lucrari si in acest timp sa va spuna denumirile in germana. O adresa cu lucruri interesante este www.kidsweb.de. Acolo veti gasi lucruri foarte frumoase cat si povesti care sa-i starneasca interesul.
Sper ca v-am putut ajuta.

Cristina:)

Invata sa desenezi!
JOCURI ONLINE
>Mai multe jocuri

Antet forum

Contact   -    Politica de confidentialitate   -    Termeni si conditii   -    Regulament concurs BBstar   -    Faq BBstar   -    Parteneri   -    Publicitate