Imi amintesc cu drag acea zi...si cine spunea mai sus, imi vine sa zambesc acum ca totul a trecut. Nici n-am fost sigura ca voi ramane vreodata gravida pana nu s-a intamplat din cauza unei operatii de chist ovarian in urma careia mi-au scos o trompa si mi-au "ciupit" din ovar.Plus discopatia lombara care imi facea probleme asa cum eram dapai sa mai duc si o sarcina la bun sfarsit. Si totusi D-zeu a vut grija de mine, am dus toate cele 40 de saptamani, pana la ultima zi (nimic in plus, nimic in minus) fara nici un pic de probleme, copilul dezvoltandu-se normal si fiind sanatos.
Am avut si eu tot felul de idei legate de nastere, auzind pe una sau pe alta...care mai de care. In fine...durerile au inceput la 5 dimineata, usoare, cu scurgeri de sange. Pe al 7 eram la spital, iar la 9:55 am nascut si asa cum spunea FATA_MORGANA durerile contractiilor, mai ales in ultima ora, au fost mai dureroase decat nasterea propriu zisa. Au trecut 3 luni si o saptamana de atunci, suntem mari si frumosi si sanatosi, iar azi am avut si botezul.
Doresc celor care urmeaza sa nasca, sarcina usoara si nastere rapida ca a mea...pe langa experientele altora pot spune ca a mea a fost de vis 
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |