;)Buna, mi-au ramas cateva sticle de Infacol:8) pentru colici, adus din Anglia. Cine are nevoie ma poate contacta la 0765486727. L am testat pe propriul bebe si e cel mai bun,produsul romanesc SAB SIMPLEX m a dezamagit.Spor la infasat ))
Adelina777 a scris:
;)Buna, mi-au ramas cateva sticle de Infacol:8) pentru colici, adus din Anglia. Cine are nevoie ma poate contacta la 0765486727. L am testat pe propriul bebe si e cel mai bun,produsul romanesc SAB SIMPLEX m a dezamagit.Spor la infasat ))
Aveti intrebari?
Vand INFACOL, sirop impotriva colicilor, fabricat in Anglia, cu rezultate excelente. INFACOL inlatura durerile de burtica generate de colici, ajuta la eliminarea usoara a gazelor, inlatura crampele. INFACOL este produs cu aroma naturala de portocale, fara zahar, alcool sau coloranti. Recipientul de INFACOL are incorporat in capacel o pipeta de administrare (0.5 ml). Se recomanda administrarea inainte de fiecare masa. Efectele benefice ale Infacol-ului se observa chiar din primele zile de administrare. Daca este necesar se poate mari dozajul la doua pipete (2x0.5ml) dar nu mai mult de doua zile consecutive. Se poate administra incepand cu prima ZI de viata. Este recomandat a se depozita in locuri ferite de lumina directa a razelor solare si la temperaturi mai mici de 25 de grade Celsius. Produsul este original, sigilat, cu termen de valabilitate. Pentru detalii suplimentare cititi prospectul aflat in fiecare ambalaj de INFACOL.
Pret 35 RON
Tel 0767940009
daca aveti probleme cu colici sa stiti ca va recomand un biberon foarte bun (cel putin asa a fost pentru copilul meu ) anticolici...se numeste biberonul KCLICK...puteti cauta pe google bibimic pt a ajunge la site-ul pe care mi l-a recomandat o prietena,acolo puteti gasi mai multe informatii
in plus se poate demonta atat in partea superioara cat si in partea inferioara oferind astfel o igenizare rapida si completa
Editat ultima oarã de andreea8 (2009-09-13 12:44:44)
buna. buburuza mea nu a avut colici..sau cel putin asa cred pentru ca are 5 luni si jumatate si nu a plans o noapte macar..dar de la inceput i-am dat ceai baby drink pentru colici si multe altele. cred ca i-a facut foarte bine din moment ce a avut mereu un somn linistit. mentionez ca orice alt ceai din farmacie..il vomita..asta mai scump nu...:)stie el ce stie:D. va doresc nopti linistite la bebelusi:)
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |