mylla202000 a scris:
Vad ca toate va vaitati ca nu v-a venit mentruatia in timpul alaptarii, iar mie imi vine prea des (2-3 ori pe luna) dar f putin. Oare sa fie normal? Sa fie de la alaptat? sau de la pilule?
Cel mai bine intreaba medicul. ![]()
fetita mea are 7 luni si 3 saptamani si inca alaptez.Am avut menstruatie la 3 luni dupa nastere si de atunci nimic. Doctorul ginecolog a spus ca din cauza anticonceptionalelor. Iau "Cerazette" si mi-a recomandat dupa ce nu mai vreau sa alaptez "Valette".Cu acestea nu ai menstruatie decat de 4 ori pe an,ceea ce mi se pare foarte convenabil. Am sa il intreb totusi daca nu ar fi o solutie mai buna steriletul,deja iau de prea multi ani anticonceptionale si cred ca sunt total dereglata hormonal.
Buna baietelul meu are aproape 6 luni si mie nu mi-a revenit cm.La primul copil mi-a venit din luna a doua.Am alaptat si atunci si acum.
vava a scris:
Buna baietelul meu are aproape 6 luni si mie nu mi-a revenit cm.La primul copil mi-a venit din luna a doua.Am alaptat si atunci si acum.
Vava,nu te speria ca e normal daca inca alaptezi.Cunosc persoane la care le-a revenit menstruatia si dupa 11 luni.Numai ca sa ai mare grija ca lipsa menstruatiei nu te protejeaza de o alta sarcina.
Vava,nu te speria ca e normal daca inca alaptezi.Cunosc persoane la care le-a revenit menstruatia si dupa 11 luni.Numai ca sa ai mare grija ca lipsa menstruatiei nu te protejeaza de o alta sarcina.
Multumesc de raspuns chiar ma gandeam ca intru la menopauza,dar m-ai mai linistit.Insarcinata nu mai raman pt ca am 2 cezariene si varsta inaintata asa ca am legat trompele.
Editat ultima oarã de vava (2009-04-30 11:26:49)
buna. sa va impart si experienta mea, am alaptat 3 luni jumatate..atat am avut...si cand am incetat, a doua zi imediat dimineata am avut mentruatie...n-a asteptat si ea macar un pic...
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |