salut. acum 6 saptamani am avut un contact sexual neprotejat si ca urmare a acestui fapt am devenit cam agitata si mi-am luat o multime de teste. am facut dupa doua saptamani,dupa 3 si dupa 4 si mi-au iesit negative. menstruatia imi venise la cateva zile dupa contact si am zis ca totusi nu e nici o problema. luna asta mi-a intarziat o saptamana…mi-am luat acum doua zile un test si a iesit tot negativ. insa nu stiu ce sa fac…menstruatia nu imi vine
am vrut sa incerc si un alt tip de test in afara de sure check dar nu am gasit decat barza si nu vreau ptr ca odata mi-a aparut a doua liniuta dupa vreun sfert de ora desi nu eram insarcinata si nu am incredere in testul asta. voi ce credeti?
depinde de test eu sunt in italia si toate testele care le am folosit mi au mers bine.dar sa ai grija relatiile neprotejate sunt mereu o problema chiar daca se face atentie ,eu iti spun ca am patito si am deja doi copii mici care au numai 10 luni de diferenta .am o prietena care aramas insarcinata si prietenul a parasito dar a mers inainte si acuma are un bebe de 1 an foarte frumos si a gasit un baiat fantastic care a acceptat o chiar daca avea un bebe.si pot sa iti spun ca acum e foarte fericita.dar daca tu nu vrei copii acuma iti doresc sa mearga totul bine si sa nu fii insarcinata ,iar daca ii vrei sa iti dea domnul putere si sanatate si multa multa rabdare atunci cand se va naste copilul.
Cea mai simpla solutie care inlatura orice dubiu e : directia imediat la ginecolog.Dintr-o simpla analiza de sange ti se poate spune deja daca poti fi insarcinata,prin prezenta in sange a unui hormon care se gaseste in cantitate ridicata la femeile insarcinate.In felul asta mergi la sigur si nu te mai complici cu o gramada de teste mai mult sau mai putin fiabile.Curaj si...nu mai sta pe ganduri !
salut anika. mie imi plac foarte tare copiii,as da totul ptr ei,daca as fi insarcinata nu as avea posibilitatea sa il cresc, am 19 ani,merg pe 20,dar uneori mi se pare ca sunt mai copil decat orice copil. iar parintii mei sunt foarte duri,nu m-am inteles cu ei foarte bine si nici nu pot sa vorbesc mai nimic. la mine mereu s-a trait pe baza unor reguli,poate cand eram mai mica nu realizam dar acum am crescut si imi dau seama de multe lucruri. mi s-a si zis ca atata timp cat stau in casa lor trebuie sa respect regulile.
in legatura cu analiza de sange am vrut sa merg sa imi fac dar ultima data cand mi-am luat sange stiu ca mi-a cerut buletinul ptr datele lor de acolo iar mie momentan mi-a expirat buletinul si cel nou este in curs de facere..il pot lua tocmai din septembrie. si la ginecolog banuiesc ca e aceeasi chestie 
Draga mea,
Nu stiu daca e obligatoriu buletinul pentru o analiza de sange.Dar parerea mea e ca daca nu incerci nu poti sti dinainte iar in situatia ta,nu cred ca ti s-ar refuza o analiza de sange din cauza unui buletin expirat.Important e sa mergi la fata locului si sa explici situatia.Iti doresc din suflet sa fie o alarma falsa dar in cazul in care nu vrei sa ai acest copil,nu mai astepta inainte sa fie prea tarziu.Departe de mine ideea de a te stresa mai mult decat esti dar timpul trece si asta nu aranjeaza lucrurile.La un cabinet particular oare ar fi atat de stricti cu datele din buletin?
eu ma gandeam in caz ca vrei sa le demonstrezi ca nu esti minora, iti trebuie buletinul (la un cabinet particular ma refer).
iar in ceea ce priveste analiza de sange...o sa merg probabil sa intreb...pentru ca eu nu mai am nici buletinul acela expirat la mine,l-au luat atunci cand am fost sa-mi fac altul. zic ptr ca acum cateva luni am avut nevoie de o analiza de sange ptr facultate si mi-a cerut buletinul.
offf ce ti-e si cu doctorii astia...
si eu sper sa fie o alarmna falsa,sunt mai speriata decat oricand.
habar nu am daca la un cabinet(mai ales particular) i-ar interesa foarte mult daca esti minora sau nu.Eu zic sa iei frumos Pagini aurii,scoti niste numere de telefon si suni.Le explici situatia si intrebi ce si cum....Imi dau seama cat esti de speriata si eu am trecut prin asa ceva cand eram studenta si nici nu se punea problema unui copil.In cele doua saptamani de "intarziere" nu am dormit nici o noapte ca lumea si pana cand am ajuns la un ginecolog (particular) nici nu se putea vorbi cu mine,eram ca drogata.Din fericire a fost o alarma falsa dar a fost si momentul in care am zis ca eu asa ceva nu vreau sa mai traiesc si m-am hotarat sa iau pilula.
sper sa fie o alarma falsa si aici. 
o sa ma interesez incepand de maine cu analiza aceea si totodata sa gasesc un medic ginecolog bun...
de obicei,in afara lipsei menstruatiei ce alte simptome mai apar? la mine e prea devreme sa apara si altele? 
salutare !
din fericire s-a rezolvat problema,menstruatia mi-a venit ieri dimineata si sunt foarte bucuroaasa !
multumesc de sfaturile date aici !
va pup si va doresc multa sanatate !
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |