LA MULTI ANI DAVID!
Azi cind ai implinit primul anisor din viata ta, iti urez multa sanatate, sa ai noroc in viata, sa-ti ascuti parinti si sa fii alaturi de ei toata viata. Tot binele din lume si pupici multi iti ureaza SOFIA si ALEX. 

![]()
![]()
![]()
SI PENTRU MAMI A TA
"LA MULTI ANI!" DAVID,sa cresti mare si cuminte si sa fii o mindrie pentru parintii tai.

Si sa ramii tot asa de rotunjor si pufos. 
PUPICI MULTI de la Alexandru si Cori

LA MULTI ANI PUI MIC SI FRUMOS , SA CRESI MARE SA FII SANATOS SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE ALATURI DE PARINTII TAI 
SI UN BUCHET DE FLORI PENTRU MAMI DE PRINTISOR
Editat ultima oarã de suriamnicol (2008-05-08 14:10:12)
LA MULTI ANI ! DAVID,pui scump si frumos...sa-ti dea Dumnezeu sanatate,frumos esti si vei fi si mai frumos
... si sa ai o copilarie frumoasa si fericita

si pentru mamica ta cea frumoasa si finuta
Editat ultima oarã de any (2008-05-08 18:06:47)

multumim penru urari,fetelor!o sa punem si poze cand o sa ne instaleze netul,acum nu suntem acasa....va pupam dulce!
La multi ani, David!!Sa cresti mare sa fi sanatos, si sa umpli sufletul parintilor de bucurii...

Pupici multi
si,in sfarsit,reusim sa punem cateva poze de la prima aniversare a lui David

David,mi se pare sau ai cam fost bosumflici de ziua ta? Sau nu stiai ce e cu atatia copii acolo? Foarte interesanta locatia unde i-ati facut ziua,seamana cu un compartiment de metrou.
Tare repede a mai crescut,parca ieri ne uitam la pozele cu el micut cand abia statea in fundulet.E un dragals in salopeta si imi vine sa-l apuc de obrajori. 
Suparici nesuparici este un frumos de imi vine sa-l mananc, are o fatzuca tare simpatica
In general la primele pereceri ale copiilor mai mult e ptr moftul nostru, ei nu stiu cat inteleg din toata aniversarea aceea.
PS. Carmen ziua si-a facut-o la MCDonald's in mod sigur
da,este la McDonald"s,intr-un tramvai,,a fost frumos,dar David era cam obosit....si,Oana,ai dreptate,primele petreceri le facem pentru moftul nostru,ei sunt cam mici,nu prea isi dau seama ce se intampla.....a fost si obosit pentru ca la botez s-a simtit mult mai bine,a ras,a dansat(el cum aude muzica danseaza).
LA MULTI ANI, DAVID!!!!!
Sa cresti mare si sanatos, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume si sa iti bucuri in fiecare zi parintii, alaturi de fratiorul tau. Un pupic mare de la mami, Delia si Emma 

Editat ultima oarã de rebeka_20 (2009-05-08 12:50:10)
La multi ani Denis! Sa cresti mare, santos si cuminte!
Toate cele bune de la Horia si mami!
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |