Succes si la multi ani, sa fii fericita langa familia ta.
merci..mult...azi maine si poimaine nu mai tin nici o dieta...am liber la papa...nu vreau sa mai fiu stresata si sa ma gandesc la ce manc macar zilele astea....azi e ziua mea,maine am musafiri si poimaine merg la ai mei....da de saptamana viitoare o iau iar de la capat:))
sI EU SUNT O VARZA ZILELE ASTEA, MANANC MAI RAU CA O PURCEA....
Si eu ma tot amenint cu o dieta Kitty; tu macar ai reusit sa tii cate ceva, de ingeras nici nu mai vorbesc...dar am zis sa treaca 8 martie si dupa aia ma apuc( cred ca totusi de yin-yang, ca e mai simplu de retinut) ca nu se mai poate. Am mancat un sos cu smantana si usturoi ieri si acum ma simt rau, am dureri ori de ficat ori de colecist..sunt o nesimtita!
si eu nush ce am...starea mea generala e din ce in ce mai rea....nu cred ca are legatura cu dieta...nu m-am mai cantarit de mult....dar oricum manac putin....cred ca nu depasesc 18 pu cnte:))
m-am hotarat sa merg la medic pt ca sunt din ce in ce mai slabita:)
sau poate imi revin:0
Kitty s-ar putea sa fie din cauza primaverii; nu rade, am trecut si eu prin asta si nu eram la dieta, chiar aratam super pe vremea aia, insa eram f stresata si mi se facea rau pe strada, simnteam ca mi se inmoaie genunchii, si bagam repede o ciocolata; m-am dus la doctor, am facut analize ca ma gandeam la vreo anemie ceva, dar analizele erau beton. Dupa ce a disparut si stresul mi-am revenit. Dr mi-a zis ca au coincis cei doi factori stresul si schimbarea de anotimp ( care la unii se manifesta -asa zisa astenie de primavara)
Dragam are dreptate.Influenteaza.Iar eu am inceput sa recuperez din kilele pierdute.Din pacate.Dar nu ma las...e numa o perioada de platou.
hai no ...ingeras nu ne dezamagii:))
tu mi-ai dat putere sa merg mai departe...eu se pare ca ma misc foarte incet da sigur....nu telasa...la un moment da o sa se stabilizeze organismul si nu o sa mai pui la loc...m-am gandit si eu ca poate fi astenia de primavara.......da e nasola....nu mai am nici o pofta de viata apai de tinut regim..da faza buna din toate astea e ca n-am nici pofta de mancare:)
da imi revin eu...si apar acum si legumele proaspete...sau ma rog or sa fie la un pet mai rezonabil si o sa o dau pe legume
Nu ma las iubita, o sa arat exact asa cum imi doresc , mai ales acum ca incepe sa se incalzeasca vremea si am piscina in curte.
Succes in continuare.
sa sti ca prietena mea a slabit 7 kg cu Yang si Yin, acum are 80 de kg, vrea sa ajunga la 75. Si va reusii cu siguranta.
Problema mea este ca mananc atunci cand sunt nervoasa.
Si cum e mama la mine de 2 luni, a venit si socrul si stam claie peste gramada imagineaza-ti cat mananc.Ca sa nu ma ratoiesc la ei bag in mine ce prind si de pe unde prind.
fetele...nu v-am parasit s...sunt aici...sau mai exact nu mi-am parasit jurnalul:)
am fost plecata in buc la un interviu si dupaia am avut muuuuult de lucru...nu m-am mai cantarit ca nu am cu ce s-a stricat cu totul cantarul meu...dar e vizibil ca arat mai bine:))...ma apuc si de dieta ....ca vreau sa arat si mai bine si aerobic:)
cand ma cantares cva spun cat am.
aaaaaaaaaa
si m-am angajat...cea mai buna cura de slabire
servus, nu mai e nimeni pe aici...toata lumea a renuntat la dieta:) si eu dar nu am renuntat la slabit...am ocupatie acum si uit sa mai manac deci salbesc...am 55 kg acum...de as tineo tot asa...inca 10 macar sa mai dau jos
pai nu prea mai am ce da jos.de aia nu am mai dat vreun semn de viata pe aici...
Kitty, eu am tinut dieta, am dat jos vreo 4-5 kg, apoi a fost pastele , am mai recuperat vreo 2 kg, si de ieri sunt iar la dieta...ca sambata am ganduri de iesit prin oras
; probabil daca as incepe si eu munca, as da mai repede jos; chiar am de gand sa imi iau un job, am primit deja o propunere, ramane sa vad conditiile...
Editat ultima oarã de dragam (2007-04-16 15:47:40)
Cum mai esti iubita?
buna fetele,
ma bucur ca mai sunteti pe aici,
eu am tot dat jos....acum de o saptamana vad ca stagnez dar nu ma descurajez...si culmea am renuntat la dieta doar am adoptat un stil de a manca mai sanatos si am trecut de faza aia ca imi era pofta de tot ce vedeam si imi era foame numai ca stiam ca sunt la dieta....cred ca nu mai sunt asa obsedata de asta si asa incet incet se vad rezultatele....daca nici saptamana asta nu dau jos o sa incep o dieta mai usoara sa vedem.
daca stau sa ma uit in urma intrun an jumate am dat jos 32 kg. e bine zic eu....numai sa mai dau un pic...faza nasoala acum e ca imi atarna pielea...cu aia nush ce sa fac. am o plica peste operatie si se vede tare urat
la mine nici acum nu mi s-a intins pielea pe burta... 
si e o juma de an de cand am terminat cu regimul...
sper sa ma apuc sa fac si un pic de miscare...poate asa se intinde macar un pic>>>>>si sper sa mai dau ceva kg....de maine incep dieta cu supa de varza.....sa vedem)
de ce nu arata poza la copii de la lumeapiticilor
din cate stiam incepusei cu produsele herbal life si era bine.am urmat si eu exemplul tau si sunt foarte multumita .dupa o luna si jum am dat jos 7 kg si 10 cm in talie si incep sa-mi mai vina cate o haina.sunt fericita si merg inainte cu herbal life.sunr intr-adevar bune si sanatoase fara nici un fel de ascunzisuri.daca vreti sa fiti activa ca mine si va intereseaza puteti sa ma contactati ca sa va arat rezultatele numai intr-o luna.eu merg inainte ca am drum lung de parcurs.succes si voua fetelor care tineti ragimuri de orice fel.ca le-am tinut si eu da nu au mers.asta a fost ultima mea incercare inainte de a renunta si a fost uns din cele mai bune alegeri.daca va intereseaza:catalina23vaslui@yahoo.com:wub:
servus fetele,
ce mai faceti...eu am disparut o perioada ca am avut mult de lucru, am intrat azi sa vad ce mai e pe aici.
am ajuns acum la 53 de kg....dar mai am de dat o gramada jos, am lasat-o balta o vreme si se vede....de azi m-am apucat de cura cu supa de varza nu de alta dar am o soacra draguta care mi-a trimis rochite si imi sunt mici:) asa ca trebuie sa fac ceva sa incap in ele.
deci cine e alaturi de mine...sa nu tin cura singura?
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |