de ce ati abandonat subiectul? e asa frumos
. eu inca nu am poze cu burtica...dar promit sa imi fac atunci cand o sa se vada mai bine 
Cristina, subiectul nu a fost abandonat, daor ca nu am mai avut cam de multisor o graviduta pe forum. Acum cu noi doua sigur va fi reluat. ![]()
pai am vazut promisiuni de genu " trebuie sa caut pozele pe cd-uri...si pun poze"..si nimic. 
Daca tot promiteam ca subiectul va fi reluat, acum ma tin de promisiune. 

Ce bine arati,Rebeka! Iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara si lipsita de orice fel de probleme.I-ai explicat deja Deliei ce se ascunde in burtica lui mami? 
Va multumesc fetelor, sunteti niste dragute, ca de obicei.
Delia pare foarte incantata de bb, dar nu stiu daca va fi la fel si cand il va vedea. Vorbeste cu el, ii canta nani, nani, ii spune poveste cu lup. Cel mai tare sufera la gandul ca " iese bb din butica si papa tzitzitle lu mami"
. M-as mira sa nu vrea sa suga si ea cand il va vedea
A devenit foarte (exagerat) lipita de mine si nu stiu daca va reactiona bine cand va trebui sa ma imparta cu bb. Sper sa nu fie tare geloasa si sa nu sufere. Eu voi face tot posibilul sa nu se simta neglijata, dar avand in vedere cat e de disperata dupa mine, nu cred ca va fi usor 
Dar, cum se spune, vom trece podul respectiv la momentul respectiv.
Rebeka,esti o graviduta frumoasa foc,arati f bine,cate kg ai luat pana acum?
eu de abea am luat 4 kg,si a inceput sa se vada si la mine burtica ,si David stie ca are mami un bb in burtica,daca il intreaba cineva unde e bb mic ii arata burtica lui mami,dar el e inca mic nu stiu cat isi da seama.....sa stii ca si eu ma ganeam la fel cand o sa-i dau lui bb mic titzi cred ca o sa vrea si David,eu l-am intarcat cand am ramas insarcinata,dar inca n-a uitat de titzica,il vede si pe verisorul lui care inca mai papa titzi si mai imi ridica tricoul,dar s-a obisnuit sa adoarma cu mainile la titzica.
Rebeka,eu zic sa nu-ti faci probleme in privinta Deliei care va fi marisoara la venirea lui bb.O idee ar fi sa o implici si pe ea cand te ocupi de bebe,sa o faci sa simta ca are rolul ei(indispensabil bineinteles
) si s-o lauzi si incurajezi pentru asta.Cand il schimbi,o pui pe ea sa-ti dea pampersul,crema,îi arati tot ce faci,asta o va incuraja si se va simti importanta si responsabila de fratiorul/surioara mai mic(a).Ideea mi-a venit cand imi amintesc cum Colette imi povestea de faptul ca Olivia a devenit ca o mamica pentru ceilalti in momentul in care a devenit cea mai mare dintre ei
:aducea jucariile lui bb,ajuta la schimbat,dadea suzeta cand o pierdea etc.
Roxi,David va fi si el la varsta cand o va uita pe tzitzi atunci cand bb va veni,nu cred ca va mai fi interesat ca doar el e "baietel mare"
si va avea alta preocupari.
Roxi, nu cred ca am apucat inca sa te felicit pentru bb. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos. ma bucur ca l-ai simtit miscand asa de repede, eu l-am simtit pe la 15 saptamani. Eu am pus cam 6, 7 kg, sper sa o tin tot asa , sa nu ma fac iar cat o balena 
Oana, asa m-am gandit si eu, sa ii ofer Delei un rol important in ingrijirea lui bb, pentru a nu se simtii neglijata. Sper sa nu avem probleme ![]()
Editat ultima oarã de rebeka_20 (2008-11-20 16:09:26)
Acum 4 saptamani, de atunci am mai crescut putin, mai mult eu decat burtica 

La munte
SI eu sunt de aceeasi parere:arati exceptional....si parca mi s-a facut dor de perioada aceea!
Intr-adevar Rebeka,fata de "burtica" pe care ai avut-o cu Delia...nu exista comparatie! Oricum,esti o viitoare mamica super si noptile nedormite nu si-au lasat nici o amprenta ![]()
Nu stiu daca ai spus si tembela de mine a uitat...stiti ce e,fratior sau surioara?
Mersi fetelor
Adevarul e ca fata de data trecuta, stau mult mai bine , doar ca am fost destul de atenta la papa si ma asteptam sa ma ingras mai putin.
Oricum dupa ce nasc, cu 2, nu cred ca va fi nevoie sa nici sa merg la sala ca sa slabesc
Si sunt si motivata de faptul ca in iunie am intalnirea de 10 de la terminarea liceului si TREBUIE sa fiu in mare forma, ca de nu nici nu ma duc 
Oana, nu am spus ce este, pentru ca nu stim. De data asta vrem surpriza 
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |