am 22 de ani si am un ingeras de baietel de 3 luni.am anticonceptionale cerazet dar nu stiu daca trebuie sa le iau chiar daca nu mi-a venit menstruatia binenteles ca alaptez vreau un sfat de la cineva care a folosit
Dragà Maria, nu se iau anticonceptionale (sau alte medicamente fàrà sfatul ginecologului sau pediatrului) in timpul alàptàrii (pentru cà le ia si bebità o datà cu tine)!!! Poti ràmine insarcinatà oricind; folositi PREZERVATIVUL - mi-a spus ginecologa mea. Ciclul menstrual incepe sà aparà o datà cu introducerea "papelor", cu ràrirea alàptàrii; poate veni la 5 luni dar poate si la 1 an de la nastere. Si la inceput e neregulat...Pinà intàrci copilul nu se iau anticonceptionale. Sa va tràiascà bebità si sà aveti parte numai de bucurii!!!
pai ginecologul mi-a prescris sa iau si acestea sunt speciale pt alaptat dar vroiam sa stiu daca a mai luat cineva mersi pt raspuns
Poti lua linistita Cerazet, mai ales daca ti-au fost recomandate de catre medic. Eu am luat pe toata perioada alaptarii si nu au fost probleme. ![]()
Editat ultima oarã de rebeka_20 (2008-12-17 14:02:03)
Marialuca,nu-ti face griji,asa cum a zis si Rebeka,poti sa le iei.Si mie mi-a dat medicul aceleasi anticonceptionale si le-am luat timp de 1 an(am alaptat 1 an).M-am simtit bine pe toata perioada si nici bebele nu a avut nimic.
multumesc fetelor ca mia-ti raspuns m-am mai linistit:D
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |