ne prezentam si noi la acest subiect chiar daca un pic mai tarziu , intai pt ca primii dintisori se incapatanau sa nu apara si mai apoi pt ca mami a fost ocupata : in 20 de zile i-au iesit fetitei mele 5 dintisori , pe data de 17 nov , la 9 luni si 5 zile i-a iesit primul si pana de mos nicolae il avea si pe al cincilea , intre timp pana sa scriu eu aici a aparut si un al saselea , asa ca acum zambim si noi frumos, ca tare mult si-a dorit mami sa aiba si fetita dintisori asa cum vedea aici la cei mai frumosi piticuti ! 
probleme nu au fost , dar eu vreau sa cred ca dintisorii au fost motivul pt care alexandra si-a schimbat total programul si nu mai vrea sa doarma ziua , ea care dormea cel putin 3 ore la prima repriza si mai exista si o a doua , dar de vreo ora , acum plange de somn dar nu vrea sa adoarma 
Felicitari pentru dintisori, papusica! E posibil sa doarma de acum o singura repriza pe zi si da, poate fi din cauza dintilor problema cu somnul. Si acum am vrea sa vedem si zambetul cu dintisori 
as vrea si eu sa va arat o poza cu primii dintisori , dar deocamdata nu am reusit sa o prind , au fost si cam micuti , acum se vad din ce in ce mai bine , cred ca s-a obijnuit si ea cu ei si invata sa-i poarte 
Cristale,da,sunt sunt si dintii dar si faptul ca e mai mare si de aici incolo o sa te obisnuiesti cam cu o siesta pe zi...Olivia a inceput cam de pe la un an cu o siesta pe zi...una dar buna,de 3-4 ore(mai mult nu o las eu)
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |