salut fetelor eu am o fetita si acum vreau sa mai fac un copil dar nu reusesc sa raman insarcinata de 2 luni de zile
mi-am facut analizele si nu am nimik mi s-a spus ca daca fac sex zilnic nu raman insarcinata pentru ca spermatozoizi nu ajung la maturitate daca barbatul ejacuaza zilnic
voi ce stiti despre asta?
se considera ca ai probleme daca te chinui de mai bine de un an si nu ramai...
Intradevar ramy asa ne-a zis si noua dr.Nu am ramas insarcinata timp de trei ani si ziceau ca totul e OK.Ni sa recomandat ca in perioada fertila sa nu facem sex zilnic,ca spermatozoizii sa se poata maturiza.Explicatia a fost ca daca nu un spermatozoid care nu e matur moare chiar daca se lipeste.Mult succes!Si sa va creasca bb mare si sanatos.Pa pa!
Cred ca este adevarat ce ti-a zis medicul.Atunci cand m-am hotarat sa raman insarcinata,imi cumparasem teste de ovulatie si le faceam in fiecare zi in perioada fertila si,eu cdeam ca daca facem sex zilnic o sa raman cu suguranta,dar nu a fost asa.Dupa 2 luni de asemenea incercari m-am gandit ca nu e bine.A treia luna nu am mai facut nici un test si am ramas insarcinata.Facusem o pauza la capitolul sex cateva zile pana a ramane insarcinata.
Si eu cred ca este adevarat ce spune medicul ,eu cand am vrut sa il fac pe al 2-lea copil m-am chinuit 8 luni...dar faceam doar in perioada de mijloc(ovulatia)
Fara teste de ovulatie,eu ma luam dupa secretie ,cand era mai abundenta,transparenta(ca albusul de ou) stiam ca e ovulatia.
Mai stateam si dupa contact cu picioarele in sus cate 20-30 min.
Am facut si spalaturi cu bicarboat (ajuta).
Mult succes si sa va traiasca fetita.
Scoala PiticilorAdunari - Scaderi - Numara - Inmultiri - Cifre - Forme - Alfabet - Deprinderea scrisului - Vocabular - Uneste punctele - Umbre - Nu apartine - Apartine - Logica - La fel - Potriveste - Anotimpuri |